tirsdag 26. januar 2010

Vendekjoler til jenta vår

Kjole i str. 50 med jordbærmønster.


Her er den andre siden, rosa med Bambi.
Hun må ha litt å velge imellom. Her er en i lappestoff.



Den andre siden er i 50-tallsstoff med applikert hjerte.



Her er et hekleteppe og en foreløpig "fotsid" smekke fra flinke Unni Strand.
Jeg har produsert litt småtteri til babyen vår. Tusen takk for alle gode lykkeønskninger. Det varmer utrolig godt at så mange der ute tenker på oss.



søndag 24. januar 2010

Her er hun!


Her er de første bildene av gullklompen vår. Hun ligger hos pappaen sin og koser seg. Hun er bitteliten og selvfølgelig veldig søt. Jeg har fått til lov å legge ut bildene av henne. Det blir nok ikke noen vane, for barnets integritet skal beskyttes. Idag fikk jeg se henne for første gang. De regner med at hun får komme hjem til uka. Hun har begynt å legge på seg.

torsdag 21. januar 2010

Baby shopping

Jentenurket vårt skal være fin. Babytøy fra Polaren og Pyret.

Kul leggings og overdel fra samme sted.


Litt nytt til storebror.
Shop amok. Endelig kan jeg slippe gleden løs og shoppe fine klær på Polaren og Pyret. Flotte kvalitetsklær som kan gå i arv. Storebror er i verste klesslitealder og POP klærne holder lenge.
Jeg er nok litt "overtroisk" ikke noe skulle kjøpes inn før barnet var født, synes det er å utfordre skjebnen. I går klippet jeg et par kjoler i "dukkestørrelse" og hvite strømpebukser er kjøpt inn.
Det er så morsomt, det spørs hvordan det går med nettbutikken nå, alt skal gå til den lille som forøvrig skal ha samme navn som oldemor på snart 90 år. Jeg er så glad og lykkelig, tenk at jeg skulle bli mormor igjen. Bilder av kjoler kommer.......

tirsdag 19. januar 2010

VI HAR FÅTT EI JENTE!!!!!!!!

Jenta vår kom i natt, på fødselsdagen til storebroren. Hun er 50 cm lang og veier 2 600 gr. En slank liten dame. Så nå er jeg altså mormor til to barn, en kjekk, flink gutt på 8 år og et lite jentenurk. Lykken er fullkommen, tenk å være så heldig.

Barna i Markveien

Glade barn i klær laget av babyalpakkaull.

Nydelig liten guttebaby i alpakkadress.

Genser med soppapplikasjon.


Fine unger på skogstur.



Bilder: William og Waldemar.
Jeg kom i kontakt med søte, flinke og hyggelig Merethe på Designernes eget julemarked. Hun designer de lekreste barneklær i babyalpakkaull, som hun får produsert i Peru. Sjekk ut: http://www.williamwaldemar.no/ Hun er innehaver av butikken Barna i Markveien og hadde ønske om å få noen klær fra oss http://www.barnigjen.no/ i butikken sin. Så idag har jeg vært hos henne med bukser. Kjoler, skjørt og andre produkter kommer senere. Ta en tur innom henne, hun har mye fint og morsomt.




tirsdag 12. januar 2010

TULLEKJOLER


Tullekjoler til de minste jentene. Sommerlige og feminine. Jeg har valgt å lage lange ermer for å beskytte de små mot sola. Den kommer snart, den varme sola, altså.




Lappetepper i lekre jentefarger.




Sengetøy til vogn eller vugge med søte Bambi.
Jeg har laget litt jenteklær i romantisk stil. Vi venter forsatt på babyen vår. Vi vet ikke hva det blir, men mange i familien tror det blir jente. Jeg vet ikke, velkommen skal den være uansett, vi gleder oss helt vilt.



søndag 10. januar 2010

Lengter mot vår......

Kasparahjerte pynter opp på skatollet.



En samling av turiks pressglass på den gamle skjenken.


En silkestøvel og et silkehjerte henger på soverommet. Jeg lagde slike i ulike farger for noen år tilbake. De ble solgt hos http://www.zanz.no/ i Lillestrøm. Heldivis har jeg spart på et sett.

Loppefunn i et lite loppeskap. Knotten var opprinnelig et kronestykke fra 1940. Jeg byttet det med en krystall.
Skapet er antakelig hjemmelaget under krigen.




Jeg lengter mot vår og dager i sommerhuset. Viser noen blider fra fra huset vårt i Son. Gleder meg til å reise dit igjen.



lørdag 9. januar 2010

Jeg er havren, jeg har bjeller på.......

Godt nyttår til alle mine venner i Bloglandia, og takk for alle hyggelige kommentarer som jeg ikke har besvart.
Grunnen til det er at jeg har hatt en forferdelig tannbyll som til slutt var så stor at jeg nesten ikke fikk lukket munnen, så den måtte skjæres opp, og antibiotika var ikke til å ungå. Vondt.....ja, det kan man trygt si. Årsaken til elendigheten er en gjenglemt bit av en sprøytespiss nede i rota på en rotfylt tann. Men tilbake til havren: Min mage reagerer ikke blidt på antibiotika, det kjennes ut som om det er en rotte som gnager i magen. Etter en lang og resultatløs leting i heimen etter syrenøytraliserende tabletter, kom jeg på et gammelt råd om havresuppe. Og det hjalp som en deilig dundyne i magen. Ikke smaker det verst heller. Dette er også noe man kan gi til småbarn med vondt i magen.

Her er oppskriften: ca 1 dl havregryn, ca 1,5 l vann kokes i ca 5 min. sukker etter smak.
Kan drikkes både varm og kald.