fredag 31. desember 2010

Godt stoff

Design: Skyer

Design: Jungel


Design: Tulipan
Endelig!!! Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Her er stoffene våre. Designet av superdyktige Cecilie Ellefsen www.happymeat.com i samarbeid med barnigjen. Stoffene ankom lille julaften etter å ha blitt "borte" hos speditøren. Jeg ringte hver dag i 3 uker og lille julaften dukket det opp en mann med stoffene våre. Hvordan de kan "miste" en pall med stoff er for meg en gåte.
Heldigvis var jeg så fortutseende at jeg ba om prøvekuponger slik at jeg fikk sydd opp prøvekolleksjonen, hadde jeg ikke fått det, hadde den gått i vasken. Vi skal nemlig være med på Gave- og interiørmessa i januar, så vi håper på maaange forhandlere.
Stoffene er trykket på et av Sveriges mest kompetente stofftrykkerier med vannbaserte, håndblandede og meget miljøvennlige farger. Stoffene er helt nydelig å sy av. Kjempekvalitet.
Vi kommer til å legge ut stoffene som metervare i nettbutikken om noen dager. Og hva sier dere til en liten Give Away? (Bildene er tatt av superkløna, så fargene er enda finere i virkeligheten)
Godt nytt og kreativt år til alle våre venner i Bloglandia!



mandag 27. desember 2010

Jeg elsker miss Marpel

Her er Joan Hickson som miss Marpel. Hun er god, men favoritten min er Geraldine Mc Ewan som du ser på bildet under. Hun er den optimale Jane Marpel etter min mening.


Agatha Christie er både reaksjonær, konservativ og stigmatiserende, men jeg elsker hennes romaner og noveller. De slemme får sin straff og rettferdigheten seirer i det britiske klassesamfunnet. Jeg elsker kulissene, de engelske hagene, husene, møblene, bilene, klærne og det er den beste virkelighetsflukt jeg kan tenke meg. Nå har jeg hygget meg to kvelder på rad med den skarpe missen som mistet sin kjæreste under 1. verdenskrig. Det var derfor hun ikke ble frue, men en oppvakt og klok gammel jomfru.

lørdag 25. desember 2010

Jeg har fått den

Jeg må ha vært veldig snill, for se hva jeg fikk av min datter i julegave. Et Avvento juletrelysestake. Se hvor godt den trives i sammen med de gamle nissene mine.

Her er hele gjengen. Den store nissen kjøpte min mor da jeg var liten, for ca. 50 år siden. De andre nissene er enda eldre, et par er fra krigens dager og de minste er nok ca 100 år gamle. Jeg elsker gammel julepynt med fine farger og personlig uttrykk.

Høstens loppekupp, to fine Bambier, har også fått en plass. De gjemmer seg bak nissefar.


Men denne gaven er vel den flotteste. En kalender laget av gutten min med passende tegninger for hver måned. Dette er for januar og den 20. har både han og lillesøster fødselsdag. De fyller henholdsvis 9 år og 1 år. Derfor har han tegnet en stor og en liten kake slik at jeg ikke skal glemme å kjøpe gaver.
Ønsker alle en riktig fredelig og hyggelig romjul!


lørdag 18. desember 2010

Lilla kjole i romantisk stil








Jeg er akkurat ferdig med en kjolebestilling. Den nydelig jenta som er vår cover girl på boka Barn Igjen har blitt stor skolejente og ønsker seg en lilla kjole. Stoffutvalget mitt i lilla var noe begrenset, men den ble da søt med antikke blonder og applikasjoner av en gammel duk med lilla broderier. En kjole verdig et usedvanlig vakkert pikebarn og håret hennes er helt naturlig.
( Bildene mine blir ikke gode når det er så mørkt ute.)
Fortsatt god julestri!


søndag 12. desember 2010

Førjulsblues

Jeg hater virkelig rengjøring, selv om jeg er et ordensmenneske som ikke har kommet ut av skapet ennå. Jeg liker veldig godt å ha det rent, pent og ryddig rundt meg. Mange lurer på hvordan jeg får tid til alt jeg gjør, hadde dere sett mitt gromøkkete kjøkken, hadde dere ikke lurt på det lenger, men nå er det rent (nesten) med ny duk og nyvaskede gardiner. Jeg ungår alle bloggene med julepynt for å ikke føle meg så mislykket. Adventsstaken min er 3 turkise Kiwilykter fra Ittala og en oransje pokal fra Magnor.
Så her sitter jeg, svett, varm, sur som eddik med skrukkete fingre. God julevask alle sammen!

torsdag 2. desember 2010

Designernes eget julemarked

Plakaten er tegnet av Cecilie Ellefsen som har tegnet stoffene våre. Nå er de like rundt hjørnet.
Det beste julemarkedet vi vet om foregår lørdag og søndag denne helgen på DOGA ved siden av Jacobs kirken like ved Akerselven i Oslo. Adressen er Haustmansgt. 16 og åpningstider begge dager er 10.00 - 18.00.
Det er 5. gangen min datter og jeg er med og det er like morsomt hver gang. Utrolig mye flott å kjøpe og veldig inspirerende å se alt det fine. Om du bare skal besøke et julemarked i år, er det hit du skal. Håper vi sees. Pst. ta med kontanter for minibanken vi ble lovet kunne ikke leveres alikevel.

onsdag 1. desember 2010

Vinneren av vår give away er

Tamtarata, tamtarata....Vinneren er Kali. Gratulerer så mye! Send oss en mail på post@barnigjen.no og fortell oss hva du vil ha. Du kan fritt velge to plagg fra Plastisock eller Filiola. Husk å oppgi fullt navn og adresse. Takk til alle dere som var med på vår give away. Vi synes det er hyggelig at så mange vil være med.