søndag 25. mars 2012

GIVE AWAY og 5 års jubileum

Hip hip hurra for oss!
Nettbutikken vår fyller 5 år i april og derfor vil vi feire med en give away på kategorien Vintage.
Den heldige vinner kan velge vintageprodukter: barneklær, klær til voksne, tepper og annen tekstil eller bøker for kr. 500,-

Reglene er som vanlig

Kommentar, 1 lodd
Kommentar + følger av bloggen, 2 lodd
Kommentar,  følger + link til innlegget på din blogg, 3 lodd
Kommentar, følger, link til innlegget + link til nettbutikken, 4 lodd

Trekningen vil foregå om ca 4 uker.
Bli med, da vel. Dette blir spennende.

fredag 23. mars 2012

Vant du eller?

Folk snakker om skatteoppgjøret som om det skulle være et lotteri. Nå er det jo slik at vi må betale det vi skal, hverken mer eller mindre. Jeg er selvstendig næringsdrivende så jeg får ikke skatteoppgjøret før langt ut på høsten, men jeg må jo innrømme at jeg  synes at restskatt er sure penger å betale selv om jeg skjønner at det koster å drifte A/S Norge.
God fredagskveld til deg enten du "vant" eller ei,

mandag 19. mars 2012

Flere flotte barnestoffer




Mange fine barnestoffer og andre stoffer er lagt ut for salg i nettbutikken vår www.barnigjen.no
Jeg rydder og finner og jeg kan ikke få brukt opp alle stoffene om jeg så skulle bli 150 år.

søndag 18. mars 2012

Emiltøy



En bestilling på Emilbukse og Emilanorakk er ferdig. Nå vet jeg om en liten gutt og en mamma som blir glade. Flere Smurfeanorakker er under arbeid og jeg vil også legge ut mange morsomme barnestoffer i nettbutikken www.barnigjen.no. Jeg starter med en gang.....

lørdag 17. mars 2012

Bli lys






Her sitter jeg på en lørdagskveld og planlegger (drømmer) om vår nye leilighet som ennå ikke er kommet for salg. Lamper og belysning er det vanskeligste jeg vet når det gjelder innredning. Jeg synes det er så mange teite, stygge og upraktiske lamper på markedet og lys må vi jo ha. Nå har vi en del takskinner med hallogenpærer. De lyser godt, men det blir brune flekker i taket, ikke særlig vakkert. Hva skal man velge for å få brukbart arbeidslys og noe som er pent og stilig? Nå har jeg levd så lenge at jeg vil ha skikkelige designprodukter som holder resten av mitt liv og forhåpentlig blir verdifullt arvegods for de som kommer etter.
Oscar Wild sa nemlig: Du skal ikke ha noe i ditt hjem som ikke er nyttig eller vakkert. Er redd for at det blir temmelig tomt i vårt nye hjem fordi mine ønsker ikke er lavpris akkurat, men da blir det lett å holde heimen ren.

fredag 16. mars 2012

Og vinnerene er...........


De heldige vinnerene av min give awaye er:

Lillis verden
og
Camilla

send en mail med adressen din på post@barnigjen.no så kommer bøkene i posten.
Gratulerer til dere to og takk til alle som vil være med på Give Awayene mine. En ny er kanskje snart på vei. God lørdagskveld til alle hygelige bloggere.

torsdag 15. mars 2012

Pippijenta vår




Jeg hadde helt glemt at jeg lovet et bilde av Ella med Pippidrakta fra karnevalet. Det var ikke så lett for mammaen å ta bildet, ungen var pottesur og utslitt etter en lang dag i barnehagen. Fletter skulle hun i hvertfall ikke ha. For det meste er hun smørblid og glad som på dette bildet med nisselue på hodet.
Og ikke glem at bok give awayen min trekkes i morgen.

onsdag 14. mars 2012

GIVE AWAY



Bok give awayen min trekkes på fredag kveld. Jeg må innrømme at jeg ennå ikke har lært meg å lage knapp/link på siden om gamle innlegg (flaut) så jeg legger inn reglene på ny.
Alle som har lagt kommentar i det opprinnelige innlegget er selvfølgelig med.
Bøkene er skrevet av meg og jeg gir bort et eksemplar av hver bok. I strikkeboka finner dere mange oppskrifter, bl.a. oppskrift på Pippigernser. Så sleng dere på i siste liten, folkens.
1 lodd, en kommentar
2 lodd, kommenter og følger
3 lodd, kommentar, følger og link i din bloggroll
4 lodd, kommentar, følger, link og link til nettbutikken vår www.barnigjen.no
Og jeg som ikke kan lage link sjøl, det må jeg gjøre noe med. Lover...

tirsdag 13. mars 2012

EN BØNN OM HJELP!


Jeg vil gjerne videreformidle et innlegg på face book fra en studiekamerat fra Kunst-og håndverkskolen, Irene Haugland som er en meget dyktig strikkedesigner.
Hun har vært på Jamaica og blitt kjent med Arlette (bildet over)

Irene skriver følgende:
KJÆRE VENNER!
Jeg var tre uke på Jamica, og ble kjent med Arlette. Hun jobber på hotellet vi bodde, og tjener kun ca. 1000 kr pr. mnd. Hun er 36 år og er alenemor til 5 barn, fra 15-2 år. Og har 4 timers reise hver dag. Da vi var der nede, brant hytta hennes opp. HUN HAR INGENTING! SÅ KJÆRE VENNER HJELP!
Det finnes tusenvis på Jamaica i hennes situasjon, men det er bedre å hjelpe noen enn ingen. Jeg vil gjerne få samlet inn sommer/vårklær (ikke utslitt)
Barna er Dillon (gutt 15 år), Everton (gutt 12 år), Ashana (jente 9 år), Nathan (gutt 5 år) og Keedeen (jente 2 år). Jeg kan ta i mot/hente også leker og engelske barnebøker.

Dette skriver altså Irene. Jeg skal i hvertfall sende klær til henne og tenkte at jeg kunne formidle kontakt dersom noen av dere i Blogglandia har noe dere kan gi. Har dere klær som ikke passer til Arlettes barn, er det også av interesse, det er nok av de som trenger klær på Jamaica. Send en mail til meg på post@barnigjen.no så sender jeg den videre til Irene slik at dere kan bli enige om den beste måten for sending/henting.

søndag 11. mars 2012

Snittmønster og litt av hvert







Jeg rydder og rydder og finner og finner. Det er helt utrolig hva jeg har greid å stappe inn i en 3 roms leilighet. Jeg har funnet en mengde retro snittmønster og mange retroperler av noen bøker. Et yndig bamsestoff fant jeg også og det er fortsatt Bambimotiver igjen for salg. Se under kategori vintage, bøker, knapper og sytilbehør og metervare i nettbutikken www.barnigjen.no
Og tusen takk for de hyggelige kommentarene til Smurfeanorakkene. Det er så hyggelig når folk liker det jeg gjør.

lørdag 10. mars 2012

Nysydde Smurfeanorakker





Jeg har fått tak i Smurfestoff, dyrt og deilig, på Tradera og stoffet er fra 1979. Godt anorakkstoff er heller ikke lett å skaffe, men jeg har klart å få fatt i noe. Det søte hjertestoffet fant jeg i Stockholm.
Anorakkene kan kjøpes i nettbutikken www.barnigjen.no. Jeg har også lagt ut mange håndarbeids- og sybøker. Det er noen perler fra 70-tallet og mye bruktbart og spennende av nyere dato. Vi skal jo som fortalt flytte, så bibilioteket mitt skal også krympe. I løpet av kvelden vi det også bli lagt ut retro snittmønster, se under knapper og sytilbehør. God helg til alle dere hyggelige bloggere.

fredag 9. mars 2012

Ønskeliste?







Det er lov å ønske. Vi har som tidligere fortalt flytteplaner. Vi har ikke funnet en passende leilighet ennå, men det er vel lov å planlegge og å drømme. Jeg ønsker meg Egget i svart skinn, Louise Campell stolen, en Eams gyngelstol, en Tolix til å ha på badet og en svart Myran til et lite skatoll jeg har tenkt å male skjokkrosa. De nederste 7-stolene har jeg 8 stk. av og jeg blir aldri lei av dem.
Jeg ser for meg et hjem i svart og hvitt med litt knallfarger og minimalt med stash og pynteting. Jeg har fått litt tingallergi. Jeg vil har det lettstelt og praktisk.

torsdag 8. mars 2012

Gratulerer med dagen!



Gratulerer med dagen til alle flotte damer og kjekke jenter. Ønsker alle en god og hyggelig 8. mars.

onsdag 7. mars 2012

Marc Chagall






Jeg liker så godt bildene til Marc Chagall. Jeg synes han avbilder kjærlighet og kjærestepar på en fin måte. Ellers synes jeg at slike mann/kvinnebilder ofte kan bli litt søtladne og sentimentale, men M C klarer det på en varsom og interessant måte. Han var russisk jøde og bildene ble selvfølgelig stemplet som "entartete"(utartet) av nasistene.

søndag 4. mars 2012

Stoffer til salgs!






Jeg rydder opp og jo mer jeg rydder, jo mer finner jeg. Mange fine stoffer er lagt ut for salg hos www.barnigjen.no. Jeg må bare innse at jeg ikke klarer å bruke opp alt jeg har på lager. Du kan også kjøpe Bambimotiver hos oss. Jeg var så "heldig" (les gal) at jeg kjøpte mye Bambistoff. Ikke nok til å selge som metervare, men nok til å dele opp med motiver av søte Bambi. Ikke glem bok give awayen min. Du finner den laaaangt ned på siden.