onsdag 26. september 2012

Flere bilder av nye modeller

Bilde: Alle Barna
Her er noen av mine nye modeller som jeg ikke har hatt tid til å fotografere eller blogge om.
Dette kan kjøpes hos Alle Barna i Lillestrøm, Norway designs og hos Norsk Folkemuseum i museumsbutikken. Dette har vært en usedvanlig travel sommer og høst med flytting, oppussing av salgsobjekt og nå oppussing av ny leilighet. Heldigvis er det ikke de tøffe takene her, kjøkken og bad er i orden. Bilder kommer nok etterhvert.

torsdag 20. september 2012

Alle Barna

Barnigjen design kan nå kjøpes hos den superflotte butikken Alle Barna i Lillestrøm. Norsk Folkemuseum er også forhandler av mine produker og Norway Designs selger også Barnigjen sitt design. Morsomt med så fine forhandlere!

søndag 9. september 2012

Jeg er i live....



 
Til alle mine bloggevenner som ikke er på FB, det er liv i meg og til alle som prøver å ringe meg på min gamle fasttelefon, kan jeg fortelle at i den nye boligen har vi bare mobil.
Vi har flyttet i sommer og det har tatt all min tid. Dessuten har jeg vært ute med selgerskreppa og solgt barnigjendesign til mange fine butikker, så her går det unna. Det skal nok komme noen bilder i fra den nye leiligheten etterhver.
I går var jeg på bytur med en god venninne fra Kunst-og håndverkskoletiden og vi var innom Design Forum og der hadde de en avis fra Marimekko med bilder av deres nye design "Kaunis Kauris". Har dere sett noe så flott, for en kul måte å avbilde Bambi på. Tøft og ikke alt for søtt. Spørs nok om ikke jeg må ha noe av det mønsteret i den nye leiligheten. Min venninne som har jobbet hos Marimekko i sin ungdom, forslo at jeg kunne bruke en stofflengde til veggdekorasjon. Jeg har nemlig tenkt å ikke ha gardiner. God idê!