torsdag 21. mai 2009

Elskede verktøy

Her er mitt favoritt verktøy. En oppladbar skrutrekker fra Bosch. Den er helt suveren. Liten og nett, passer perfekt til en damehånd. Vi har et stort monster som er veldig solid, men den er så tung at jeg nesten ikke orker å løfte den. Denne lille her er et must for handylaydies. Det grønne vidunderet er ganske nytt og er en elektrisk stifte- og spikerpistol. Den brukte jeg da jeg trakk om barokkstolen. Det gikk som en lek. Den gamle jeg hadde var så tung at jeg mått bruke begge hender, og sist gang jeg brukte den, fikk jeg senebetennelse i armen, og det er så vondt så det håper jeg ingen i Blogglandia får. Nå skal den andre barokkstolen få nytt trekk og alle spisestuestolene skal få lappetrekk i turkis og lilla.

2 kommentarer:

 1. Så fint å høre at hjertet kom til rett sted, og at du er fornøyd! Litt skummelt å sende slikt til en som deg, som har så mye utdannelse den veien!
  Håper du koser deg i Son med maling og lapper.
  Her er det grått og regntungt i dag. Vi har fått overaskelsesbesøk fra Trondheim; broren til mannen min med kone og to tenåringer.
  Morsomt! Søndag skal vi i konfirmasjon i Oslo.
  Har nå lest og sett Kamille-artikkelen. Synes det var mange flotte bilder. Lyset blir så annerledes når en fotograt med fotolampe og det hele er i sving. Heldigvis sto det ikke noe banalt i teksten. Bildet av meg var værste ever. Huff og huff, tatt nedenfra og opp;virkelig blubben.
  Ha en finfin helg! Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Ikke sant..to viktige verktøy hos meg og!

  SvarSlett