mandag 3. august 2009

Kreative KvinnerKretive Kvinner anmelder boka vår i augustnummeret:
Barn Igjen
Norske Lisbeth Bjørndal har med boka "Barn Igjen" lagd en sybok for nybegynnere, som er intet mindre enn en genistrek. Den kan nemlig både levere unike, sprelske og fargesprakende kreasjoner til de minste, og så kan den til de grader inspirere og gi mot til nybegynneren som kanskje ikke vet helt hvor hun skal starte. Med Lisbeth Bjørndals kreative og pedagogiske bok kommer man godt i gang, og samtidig får man lagd noen fantastiske kjoler, bukser og bluser til barna sine. Boka er fylt med store bilder og enkel, forklarende tekst, som gjør det mulig å forstå også for en som ikke er vant til å sy.
Tekst: Pernille Marott
Dette var jo flott, nesten så rosende at jeg blir litt flau. Det er litt merkelig at de danske bladene er interessert i å skrive, både om boka og nettbutikken. Så vidt jeg vet, har det ikke stått noe om boka i de norske bladene.
Et gammelt ord sier at man ikke blir profet i eget land, kanskje det er noe i det?

6 kommentarer:

 1. God kveld, Mama Brown!
  Så moro!!! Gratulere med fantastisk god anmeldelse! Det må jo være svært inspirerende og gøy.
  Her striregner det, og den deilige sommervarmen vi hadde en stund, har forsvunnet som dugg for solen. I dag har jeg klippet mange små enkle fugler. Litt pusling på en regnværsdag gjør seg!
  Kos deg siste rest av ferien! Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Til lykke. Vi dankere er jo vilde med din stil...kan ske det er derfor?
  Det er en dejlig bog.

  SvarSlett
 3. Virkelig moro=)
  Så rart jeg tenkte akkurat på deg da jeg fikk meldingen din til meg...moro...Fikk ikke svart deg før nå da. Ja ja...
  Ser jo virkelig gøy ut å være på marked med så fine produkter...regner med det ble med litt inspirasjon hjem også...
  Det er mulig danskene er litt foran oss her hjemme...for det ser jo virkelig ut til at retro slår til mer og mer her også...men det henger nok litt etter ja...Bare se på bladet Bolig Liv, som vi ikke har noe makent til her i Norge...Jeg finner ihvertfall masse inspirasjon der..
  Oki, skal legge ut noen fine putevar jeg har funnet på brukbutikken i morgen....Har fått litt dilla på retrostoffer, men er dessverre ingen kløpper på symaskina...men øvelse gjør sikkert mester.
  Masse lykke til med fremtidige prosjekter da.
  Klem fra Drops

  SvarSlett
 4. Jeg tenker på den boken hele tiden..at jeg endelig skal få summet meg til å kjøpe den så jeg kan sy barneklær til lille tuttifrutti og den nye som ankommer. Helst før han ankommer. Så soon very soon..

  SvarSlett
 5. Så lige Kreative Kvinder i dag.
  Synd det er det sidste....nu var det endelig kommet op i niveau.
  Flot omtale...fine billeder.

  Knus fra
  Karen

  SvarSlett
 6. Fikk boken i dag. Masse fint! Men jeg leter etter skjortemønsteret, er det likt som blusemønsteret, eller er det bare meg som er utålmodig?

  SvarSlett