fredag 3. september 2010

Inspirert av småbarnsrabbel


"Nytt" service designet av Jarl Fernaeus for Hackefors. Igjen imponerer broderfolket med spennende design. Former fra 50-tallet har fått ny dekor, inspirert av designerens 2 år gamle sønns rablinger med tusjpenn. Serviset heter Arabella. Me like!

3 kommentarer:

 1. Så flott jammen!!! Stilig :o)
  Og tøffe bilder!

  Det hadde forresten vore kjekt om du hadde kikka innom min Give Away: http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2010/09/la-oss-sttta-smykkas-sitt.html

  Eg e generelt veldig imot å reklamere for egen Give Away på denna måten, men det e for ein så god sak at eg lar alle prinsipper fare... :o)

  SvarSlett
 2. Stilig! Og annerledes! Jeg liker så godt design med ny og annerledes virkning..
  Så triste nyheter du kom med i dag Lisbeth!
  Nå har dere jammen hatt nok av triste hendelser i familien. &0 år er så altfor tidlig, og det er ekstra vemodig å tenke på at han ikke fikk sett de skjønne barnebarna vokse opp. Dere har jo hatt nok å stri med lenge, så dette var dårlige nyheter! jeg var innom Oslomarkedet og så etter deg den fredagen, men hadde ikke sett noe om at du kom til å delta i år. Hadde jo mannen din i bakhodet og skjønner godt at du har annet å tenke på nå.
  Livet byr på noen overaskelser og de triste tingene kunne man godt ha unnvært. Håper likevel dere kommer dere gjennom dette. Kanskje takket være de aller minste i familien. Ha en fin dag videre tross alt! Sender dere noen varme tanker herfra! Vi skal snart i bursdag på Ski. Stor varm klem fra Benedicte :))

  SvarSlett
 3. Så flott servise! Skjønner godt at du liker dette.

  Og DIY´ene dine er helt supre, bare så det er sagt! Beklager så mye hvis du oppfattet det annerledes. De er akkurat helt passe og perfekt pedagogiske. Bare jeg som harselerer litt med meg selv, for jeg er så håpløs til å lese oppskrifter innimellom. Derfor liker jeg veldig godt trinn - for- trinn -forklaringer med bilder, sånn som dine. Så det var ment som et kompliment:-)

  Ha en fin uke!

  Klem

  SvarSlett