søndag 4. april 2010

Påskesysler

Verdens beste påskepynt? Kyllingene er laget av min datter og hennes sønn med ca. 25 års mellomrom. Den med fregner og den med flosshatt er laget av Marieinwonderland og den blide med lua og den lille er laget av gutten til mormor. Gleder meg til samlingen får noen flere medlemmer. Det blir spennende å se hva tulla vår kommer hjem med om noen år.

Aldri så galt at det ikke er godt for noe. Innepåske med ruskevær satte igang lysten til å begynne på kjøkkenet i sommerhuset. Ser nesten ferdig ut på dette bilde. Nå er det slutt på rødvinen, så det blir kaffe til kvelds.

Et litt mere avslørende bilde, ikke helt ferdig, men godt begynt. Den mørke fura skal bort. Nye knotter skal vel også til, men benken skal få være i første omgang. Kan ikke bare kjøpe og kaste alt, heller.Sånn farge var det på veggene. Veldig mørk, særlig mot brun furu.
Forsatt god påske til dere der ute!


1 kommentar:

  1. Hei Mamma Brown :)) Håper påsken ble fin og at kjøkkenet ble ferdig! Det er utrolig så forskjellig det blir når man maler furu hvitt. Hele rommet blir lysere med en gang. Finnes nesten ikke mer takknemlig og morsom jobb enn å hvitmale gammel furu. Er sikker på at du ble fornøyd :)Speilkommoden din var så vakker og forhenget var helt nydelig. I morgen er det jobb igjen men onsdag morgen drar vi på fjellet for å få med litt fjellpåske også. Litt luksus med utvidet påske må man unne seg innimellom. Håper det går bra hjemme hos dere nå! Klemmer fra Kardemomme :))

    SvarSlett