torsdag 2. juni 2011

Kan dere holde på en hemmelighet?


Jeg skal dele en godt bevart hemmelighet med dere. Dette er ikke hjertebankstoffer for meg, jeg vil heller kalle det for hjertestansstoffer. Helt i min smak, mettet og fine i fargene. Dette er for dere som et hardt angrepet av "stoffavhengighet". Hos søte Maria som driver http://www.prylodesign.se/ kan man kjøpe slike delikatesser. De koster noen kroner og det koster også en del i frakt å få  dem sendt til Norge, men er man avhengig, så gjør man jo hva som helst for å tilfredsstille behovet. Maria er veldig søt og 100% til å stole på.  Hun bor på Sødermalm og tar i mot besøk etter avtale.

2 kommentarer:

  1. Hemmelighet på nett? Tja.. kanskje det går..? I allefall var det flotte stoffer du hadde funnet! Mummi biten ser ut til å være lommetørkle modell? Fant nettopp en bunke med Mikke Mus som er helt utrolige,de hadde forvirret seg inn i kassen med mine gamle dukker.. Har forresten en "Gje bort" gave på bloggen min for tid...;-)

    SvarSlett
  2. Knis! Ikke særlig til hemmeliget når du publiserer det over nettet:) Herlig stoff du bestiller da! Noen avhengigheter er bare søte:D Det øverste stoffet falt meg i smak:)

    Ønsker deg en god helg:D

    SvarSlett