torsdag 5. januar 2012

Hils på Bertille
Jeg har gjort et nytt bekjentskap, nemlig den fine, franske frøkna Bertille. Hun er dessverre ikke min kreasjon. Jeg er i dukkemodus for tida og fant henne helt tilfeldig på www.lestoilesblanches.com.
Hun er laget av vintage stoffer og tøyet er fransk i stilen og meget velsydd. Hun måler 63 cm og koster ca 105 euro med et antrekk. Jeg må inntrømme at jeg ble litt forelsket i henne. Hun likner litt på dukken som foreløpig bor inne i mitt hode. Jeg har allrede begynt å samle fine stoffrester til hennes garderobe.
Jeg er i tenkeboksen, litt lei av det jeg har gjort til nå, nye modeller til barn begynner så smått å ta form inne i hodet mitt. Jeg kom til å si til min datter at jeg synes jeg ser "mine" modeller overalt. Hun svarer da lakonisk:"Du kan jo ikke vente noe annet når du gir ut en bok med dine ideer og mønstre."
Bertille skal forresten vises på Playtime Paris i slutten av januar. Den som hadde hatt tid til å reise dit, sukk..............

2 kommentarer:

  1. Å... jeg forstår deg! Nydelig dukke. Jeg er i dukkemodus selv, men det blir Arne og Carlos sine oppskrifter, med litt egen vri. Nå er det klær som strikkes, moro!
    Sukk... du skulle hatt tid til å reise til Paris. Gjør det!

    SvarSlett
  2. Nydelig dukke:) Og ja, jeg har prøvd meg litt på dine modeller jeg og;)

    SvarSlett