lørdag 5. januar 2013

For 25 år siden....

hadde jeg kjole- og brudesalong i Lillestrøm i en 10 års periode. Denne brudekjolen i lekreste crispy thaisilke sydde jeg til min søte niese for 25 år siden og tenk hun brukte den på sølvbryllupsdagen, ikke dårlig. Jeg synes fortsatt at kjolen er nydelig og den kunne godt ha vært brukt i dag. Det var en morsom og lærerik tid, men også veldig slitsom og krevende. Alle skulle jo gifte seg samtidig og bryllupsgjestene skulle også ha kjoler.
(Blogger har tullet og kranglet i hele dag, men så kom jeg på at jeg skulle prøve Firefox, og da funket det).

4 kommentarer:

 1. Gøy å se! Artig å høre om din fortid som brudesalongdame også.

  SvarSlett
 2. Congratulation i wish you many yars more.

  Conny

  SvarSlett
 3. Det va faktisk en fin modell, ikke gått av moten enda ;o) Hatten va vel et annet kapittel? Lurer på om det er tyngre å drive salong nå når folk er blitt mer kravstore og har mer penger? Regner med du har mange flotte minner fra den tiden! Ha ei fin uke

  SvarSlett
 4. Helt enig, hatten er litt malplassert. Jeg foreslo et slør, men det ville ikke bruden ha. Kjolemodellen er jo helt klassisk.
  Det var ikke lett å drive brudesalong for 25 år siden, sesongarbeid og stille ellers i året, men jeg tror at folk var villig til å betale mer for klærne da. Kjolene kostet på snitt kr. 5 000,- og det var mye penger den gangen. Nå som vi er blitt så rike, skal vi ha alt så billig, merkelig. Mange fine minner har jeg og mange fornøyde bruder. Fin uke til deg og.

  SvarSlett