fredag 29. mars 2013

Mor courage
Eller mor collage , om du vil. Picasa er lastet ned og nå har jeg laget collager og forstørret opp toppbanner til passende størrelse. Tusen millioner takk til dere som tipset meg om det. Jeg har prøvet Picasa før, men det var på en annen PC. Flotte greier. Morsomt å prøve nye ting, men slitsomt, også.

Så nå kommer altså neste spørsmål: Hvordan kan jeg lage klikke på bilder i høyre kolonne med link til gamle blogginnleg? Jeg har laget noen DIY's for lenge siden som jeg tror mange kan ha glede av.
Allerhelst ønsker jeg meg sånne fine knapper øverst på siden som Karen Klarbæk har, men det blir vel for vanskelig? Fortsatt god påske!

3 kommentarer:

 1. Stilig, ja den som kunne hatt skikkelig kunnsksap om hvordan disse maskinene virker. For sønnene mine er det så enkelt . Jeg begriper det ikke, men lykke til. ;))

  SvarSlett
 2. Så bra!!!! Picasa bruker jeg også!!!

  SvarSlett
 3. For å få knapper øverst, slik som jeg har på bloggen min, bruker du "Sider" og legger til knapper under Utforming.
  Ikke noe særlig mer vanskelig enn bildene med linker du har fått til på siden.
  Prøv! -Og bare spør hvis du står fast!

  Jeg tror du kan kopiere et helt blogginnlegg og legge det på sider ved å velge HTML-visning og kopiere alle tegnene der. Deretter limer du det inn på en "side".

  Jeg vet ikke om du bruker hurtigkommandoene: ctrl+a (for å markere alt) ctrl+c (for å kopiere) og siden ctrl+v for å lime det inn. Det gjør alt mye enklere.

  SvarSlett