tirsdag 7. juli 2009

Dåpskjoler Del 2Nå er dåpskjolene ferdig. Det ble to stykker. Nå blir det spennende å se hvilken av dem hun velger.
4 kommentarer:

 1. Vakre kjoler begge to. Jeg tror at det blir vanskelig å velge. Jeg synes du har fått det veldig godt til. Jeg synes du har fått til å få det rustikke preget over en ny dåpskjole med å bruke de stoffene du har gjort. Supert.
  Det er klart du kan lenke til meg. :-)

  SvarSlett
 2. Nydelege! :)
  min favoritt er den blå! Heilt unik var den!
  Eg har ikkje fått sydd enno, håpar eg kan snike meg til litt tid ein dag!;)

  SvarSlett
 3. For noen flotte dåpskjoler!!!!! Utrolig fine, på hver sin måte, begge to.

  Tusen takk for snille ord inne hos meg...det er så kjekt å få så mye koselige tilbakemeldinger på noe som det bare har vært gøy å lage ;)

  SvarSlett
 4. For noen helt fantastiske dåpskjoler du har sydd!!! Den med blå dekor var spesielt nyyydelig!!! Du er så flink!!!! Du er nok tryggere på symaskinen din enn det jeg er ;)
  Jeg fikk nesten hakeslepp og ga fra meg et gisp da jeg så Wiinbladsmykket som tante Mimmi har laget. Klikket meg inn med hjertet i halsen men det var SOLGT uhu!!! Skal sende en mail og høre om hun planlegger å lage flere..
  Jeg bruker også Ecco sko og Dr. Martens. Jeg liker store og tykke såler så små feminine silkesko er vel egentlig ikke noe for meg heller når jeg løper avgårde men de var så nydelige og jeg ville gjerne hatt noen å ha på her hjemme når det kommer venninner på besøk :)
  El naturalista har også mange flotte sko forresten og jeg kjøpte meg et nydelig par i fjor sommer. Planlegger å se etter nye støvletter i København neste uke men får vel se hva de har av utvalg nå på sommeren.
  Ha en fortsatt fin dag enten du er i Son eller hjemme :)) Klemmer fra bekken hvor det regner i dag..

  SvarSlett