lørdag 12. september 2009

Fargen Turkis

Et heklet teppe i blånyanser. Fint til en guttebaby?

Her er et til i turkise og blå nyanser.

Vendekjole til de minste jentene, blåturkis på den ene siden og limegrønn på den andre. Selebukse som også kan vendes. Bambi anorakken er vel bedårende?



Sengetøy til vognen eller vuggen er under arbeid. Strikkevesten kommer i fra danske Filiola. Kjolen og buksen er fra www.barnigjen.no




Her er et bilde av min turkise hylle. Et salig rot og virrvarr blir det hos meg. Skulle gjerne hatt litt mer plass.
Jeg har en forkjærlighet for de kalde fargene. Det tror jeg mange har hatt før meg, for det er nesten ikke blå/turkise stoffer å oppdrive på bruktmarkedet. De er vel simpelten "elsket" opp.



3 kommentarer:

  1. Så flott alt sammen. Jeg elsker når fargene harmonerer så godt sammen som på det hekleteppet. Jeg tror det er litt lett å falle for de kalde fargene. Det føles så rent og ja, rent. :-)

    SvarSlett
  2. Så fine ting du har laget! Hekleteppene var nydelige, og klærne du lager er jo alltid fine syntes jeg:) Jeg var så heldig å komme over det mest fantastiske sengetøyet i turkist og grønt i sommer, skikkelig 70 talls blomstermønster...Men jeg kan jo ikke sy... Tenkte at jeg skulle kjøpe meg en barnesymaskin i løpet av høsten, men det dynetrekket jeg fortalte om blir IKKE "prøvekaninstoff"...
    Ellers holder jeg på å male gulvene i hele første etasje hjemme, slitsomt, men morro:)
    Håper alt står bra til med deg og dine!!

    klem

    SvarSlett