fredag 4. juni 2010

Bjørn WiinbladViser noen arbeider av den danske multikunstneren Bjørn Wiinblad (1918-2006). Han arbeidet med maleri, keramikk, porselen og som blomsterdekoratør. Dette er nesten også en hyllest til kjære Kardemomme som elsker Bjørn Wiinblads formspråk. Da jeg googlet på B.W. , kom Kardemommes side opp maaange ganger. Forstår henne godt. Det er virkelig fine ting han har laget.2 kommentarer:

 1. Hei du :)))Skulle egentlig bare laste opp noen bilder før jeg la meg da blikket mitt falt på linklista mi og jeg så innelggsoverskriften din! Er det noe som tiltaler meg så er det jo nettopp B.W hihi!!! Jeg elsker streken hans. Både på bildene og på keramikken.Nydelige ting du har funnet fram her.Snart får jeg mitt favorittbilde nr.1 inn døra. Moren min kjøpte en plakat da hun var helt ung og tjente sine første kroner. Denne plakaten fra 1001 Natt har fulgt meg gjennom hel livet og nå skal jeg altså få arve den siden foreldrene mine flytter til noe mindre i løpet av høsten.
  Kommer nok til å legge den ut på bloggen etterhvert. Nå MÅ jeg finne dyna. Er stuptrøtt etter en lang dag. Håper alt går bra med dere tross omstendighetene. Nattaklemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 2. Hei Mama Brown
  Ja, Kardemomme har lært en hel bloggverden å sette pris på Bjørn Wiinblad!!!
  Jeg likte særlig godt den lille sort/hvitt skålen.
  Så superherlige beltet i forrige innlegg var! Fantastiske stoffer og fargesammensetning! Tipper den lille som skulle få en overraskelse var storveis fornøyd!
  Håper du har fine sommerdager og at det står bra til på hjemmefronten i forhold til helse når det gjelder din bedre halvdel.
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett