lørdag 17. mars 2012

Bli lys


Her sitter jeg på en lørdagskveld og planlegger (drømmer) om vår nye leilighet som ennå ikke er kommet for salg. Lamper og belysning er det vanskeligste jeg vet når det gjelder innredning. Jeg synes det er så mange teite, stygge og upraktiske lamper på markedet og lys må vi jo ha. Nå har vi en del takskinner med hallogenpærer. De lyser godt, men det blir brune flekker i taket, ikke særlig vakkert. Hva skal man velge for å få brukbart arbeidslys og noe som er pent og stilig? Nå har jeg levd så lenge at jeg vil ha skikkelige designprodukter som holder resten av mitt liv og forhåpentlig blir verdifullt arvegods for de som kommer etter.
Oscar Wild sa nemlig: Du skal ikke ha noe i ditt hjem som ikke er nyttig eller vakkert. Er redd for at det blir temmelig tomt i vårt nye hjem fordi mine ønsker ikke er lavpris akkurat, men da blir det lett å holde heimen ren.

2 kommentarer:

 1. Jeg snuser også på litt lamper for tiden. Får heller investere litt i det og så kjøpe resten jeg trenger til huset på finn sitt gi bort torg. Faktisk endel som går ann der altså ;)

  Jeg skal bli mye mer flink til å fjerne alt som jeg ikke liker som er gammelt eller som jeg har fått. Er ikke så god på det. Utfordringen nå er også alt ungene kommer hjem med som de lager. Synes det er trivelig at de har ting med hjem, men liker det best i små doser. Så fæl er jeg...

  Vi har forresten kjøpt hus på Sjøhagen i Kambo. Er vell rett ved hytta deres det :)

  Fin hælg! :)
  Siw

  SvarSlett
 2. Hæ? 200 kvm? Nei, da kan det jammen meg ikke kalles en hytte ;) Huset vårt blir på 180...hehe...

  So long! :)

  SvarSlett