torsdag 16. april 2009Tio-gruppen ble startet i 1970 av ti unge tekstilkunstnere, og lever i beste velgående. I fjor hadde de et samarbeid med Polarn og Pyret, med design av prints på trøyer og legging.
Var så heldig at jeg fikk en fin tøye i julegave, svart og hvit, og den er helt super. Fikk den av Marieinwonderland. Hun vet hva jeg liker. Butikken deres ligger i Stockholm, Götagatan 25, på spennende Söder. Vel verd et besøk.4 kommentarer:

 1. Spændende med disse 70'er grupper. Design grupper har altid været interessant. Dejligt din datter også har smag for godt design. Det er en god ting at dele.

  Karen

  SvarSlett
 2. Heisann :)
  Så gøy at du skriver om Tio-gruppen!
  Jeg kan skrive under på at den butikken er vel verd et besøk! Jeg har både veske og lommebøker derfra :)Stockholm er en av mine favorittbyer og Søder er jeg alltid innom.
  På Gøtagaten ligger både Lush, flere gode cafeer i tillegg til Tiogruppen og nå kjenner jeg at jeg lengter etter å ta meg en tur dit igjen..Hovedmålet er alltid Rosendals cafe på Djurholmen..Jeg har kokeboken derfra og bare elsker å sitte under epletrærne og spise herlige økologiske salater, grisslede brød eller verdens beste kaker..Superlativene hagler når jeg skal beskrive det stedet.
  Du/dere har sikkert vært der og vet hva jeg snakker om..
  Stoffet i rosa på bloggen min ligner veldig på et Sødahlstoff ja :)
  Da jeg flyttet hjemmefra kjøpte jeg blått servise fra Sødahl med tilhørende duk og servietter! Jeg hadde helt dilla på danske Sødahl husker jeg og ble veldig gode venner med damen jeg handlet hos til stadighet :)
  Jeg var nok en GOD kunde ;)
  Det er så koselig med sånne minner!
  Ha en fortsatt fin torsdagskveld! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 3. Nydelige stoffer...
  Nesten så jeg fikk lyst på et barn til..hi hi...
  Eller får kanskje nøye meg med å stryke på et slikt fint brett=)
  Drops=)

  SvarSlett
 4. Har du sett att de alldeles precis har lanserat toapapper också? Kommer att säljs i Sverige och norge

  www.edet.se

  SvarSlett