torsdag 4. juni 2009

Lille GitteJeg er blitt kjent med en utrolig spennende tekstilkunstner. som heter Gitte Skjønneberg. Jeg har bare truffet henne en gang, men vi kommer til å ha en del med hverandre å gjøre, da vi begge sitter i styret for Norske Brukskunstnere. Gitte og jeg har allerede mailet og blogget med hverandre og det virker som vi er på bølgelengde. Hun skal ha utstilling på Nesodden i juni. Gå inn å sjekk hennes spennende blogg. Hun holder også kurs på HIO i tekstile teknikker. www.lillegitte.blogspot.com
3 kommentarer:

 1. Det er ganske morsomt å lese om seg selv,... også på din side da, som jeg liker så godt å titte på.
  Det er ingen tvil om at vi kommer til å ha mye med hverandre å gjøre. Takk til deg: )

  SvarSlett
 2. Så mye flott!
  Og jeg måtte le av kommentaren din hos meg:) Det er ikke småtteri du holder på med på en gang, og den roboten vil jeg gjerne ha et eksemplar av jeg også. Det er nok som du sier, det blir mye "kaos" rundt kreative mennesker:)

  Her er det barnas dag i morgen, så forhåpentligvis blir det full fart i butikken, og morro med tog og tivoli etterpå:)

  God helg!!

  klem

  SvarSlett
 3. Tusen takk for gode lappeteppetips! Jeg suger til meg alt jeg kan få av råd fra erfarne syersker :) Og her inne var det jammen meg ikke så rent lite inspirasjon å suge til seg også! Liker så godt den bambi-applikasjonen din. Ser den dukker opp både på klær og puter. Kjempefint!

  SvarSlett