tirsdag 17. november 2009

Barnekleshengere


Vi har bestilt de søteste baby- og barnekleshengere. De er produsert i Skåne, laget av miljøvennlig plast og det er brukt gamle former fra 50-tallet. Jeg hadde sånne i rosa da jeg var liten, men plasten den gangen var så dårlig, så de ble tørre og morkne. Prisen er også god. De vil bli lagt ut for salg i nettbutikkken, så snart vi får dem.

5 kommentarer:

  1. De kan jeg også huske, selv om jeg ikke hadde noen av dem selv. Herlig med reproduksjon og takk for tips. Jeg er litt kleshenger-fan innerst i sjelen. :)))

    SvarSlett
  2. Hej, jeg har lige været inde og kigge lidt på hjemmesiden, du har mange lækre varer. Men jeg er virkelig faldet for bøjlerne her på billedet. Må jeg spørge, hvor du har bestilt dem? Håber forresten du vil kigge ind på min blog også.
    Kh Rikke

    SvarSlett
  3. Å så fine de var. Passer godt inn til barnerommene som er idag også. Fine farger. :-)

    SvarSlett
  4. Hvor er de fine og super med to størrelser.

    SvarSlett
  5. Hei du :))Jeg er visst heller ikke så aktiv på bloggerfronten om dagen. Vi har sykdom i huset og jeg er tom for energi men jeg fikk en liten mail om at jeg var nevnt hos Bolig Liv og det var jo selvfølgelig utrolig morsomt!
    Det bladet er mitt favorittblad over alle og det er selvfølgelig ekstra morsomt å bli nevnt der! Grattis til deg og datteren som også er nevnt der :))
    Sengetøyet du har lagt ut i innlegget under var så nyyyydelig!!!! helt herlig med den lille bambien og de forskjellige retrostoffene!! Håper det går framover med din manns helse og at dere ellers har det bra! Klemmer fra Kardemomme :))

    SvarSlett