lørdag 28. november 2009

PUTERRykende ferske puter. Noen skal til Akershus Kunstsenter i Lillestrøm og resten skal få være med på Designernes eget julemarked neste helg. Det er morsomt å lage puter. Man kan virkelig boltre seg med form og farger. Jeg synes det er så fint å ta vare på gamle broderier. Mange timer er lagt ned i hvert arbeid. Mon tro hva disse menneskene (kvinnene) har tenkt der de har sittet og brodert?
7 kommentarer:

 1. Kjempe flott blogg - spennende å kikke inn og jeg kommer garantert igjen ;-) klem fra Hilde

  SvarSlett
 2. Nydelige puter. Kvinnene har nok hatt et ønske om å pynte opp og brukte noe av den sparsomme tiden til å lage noe fint. :-)

  SvarSlett
 3. Har ikke vært her før, kom inn via snakkemunn!
  Falt helt for de fine putene med gamle duker o.l.
  Det er akkurat dette jeg mener vi må gjøre, ta vare på de gamle arbeidene på en eller annen måte. Jeg har mange gamle duker jeg bruker, men de som er litt i stykker, må jeg gjemme til jeg kommer på noe å bruke dem til!
  Må kikke lenger ned på siden...

  SvarSlett
 4. Nå har jeg kikket noen sider bakover i bloggen din! Og jeg likte det jeg så, så jeg vil gjerne ha deg på blogglisten min!
  Ha en fin helg med lys!

  SvarSlett
 5. Stilige puter, som alt du syr:) Skulle gjerne ha vært på det markedet..., men når man har butikk kan man sjelden reise noe sted. Og så morro at du skal bli mormor igjen!! Kommer nok til å bli en velkledd baby ja:)

  klem

  SvarSlett
 6. Så herlige putene ble! Moro når man kan leke seg med flotte stoffer og søm! :0)

  SvarSlett
 7. Fantastisk artig blogg du har! Gøy med så mye redesign! Jeg shopper litt på Fretex innimellom, og de klærne som blir sydd av det som er kjøpt der, får liksom litt mer sjel syns jeg:) Og jeg er enig med deg ang. den prinsessedilla. Det kan bli litt for mye. Og da er pippi et supert alternativ:)
  God helg;)

  SvarSlett