tirsdag 19. januar 2010

VI HAR FÅTT EI JENTE!!!!!!!!

Jenta vår kom i natt, på fødselsdagen til storebroren. Hun er 50 cm lang og veier 2 600 gr. En slank liten dame. Så nå er jeg altså mormor til to barn, en kjekk, flink gutt på 8 år og et lite jentenurk. Lykken er fullkommen, tenk å være så heldig.

9 kommentarer:

 1. Åååååå! Sååå kjekt! GRATULERA SÅ MYKJE til alle! Mor,mormor,storebror....! Tenk for ei gåve! :)
  Broren min var 10 når eg kom - ein fantastisk storebror som beskytta meg frå barndom og verkeleg i tenåra! Dette blir stas! Og for ei heldig snelle- med alle dei fine heimesydde kleda i vente! Og ny modell til neste bok!!!;)
  Nyt dagen mormor!

  SvarSlett
 2. Aww..gratulerer så masse! :-)

  SvarSlett
 3. GRATULERER!! Så morro, ingenting er så fantastisk som babyer, og spesielt ens "egen":) Perfekt alders forskjell også, akkuratt som mellom Hannah og storebroren.

  Har forresten bestilt de røde knottene... har bare vært veldig, veldig treg til å svare på mail i det siste..

  Kos deg masse som tobarns mormor:)

  klem

  SvarSlett
 4. Så MORO med ei lita prinsesse :)))Gratulerer MASSE til dere alle! Tror nok ikke at denne vesle jenta kommer til å mangle koselige klær framover..Har friskt i minne alle de nydelige tingene du hadde på markedet! Håper alt går bedre med far i huset også! Det er visst en stund siden jeg var innom her. Bloggingen min går litt opp og ned som vanlig og jeg er ikke så flink til å besøke dere andre som jeg burde ha vært..Men kos dere med det lille underet alle sammen! Klemmer fra Kardemomme :)))

  SvarSlett
 5. Gratulere. Ja, det er store ting dessa små! No kan du lage fleire småkjolar. Såg du har laga så mykje fint av lappar.

  SvarSlett
 6. Så mange gange tilykke med den lille pige.

  kh Gitte

  SvarSlett
 7. Tillykke med den lille prinsesse :-) Der findes vist ikke noget skønnere end børnebørn .

  SvarSlett
 8. Gratulerer mormor. Dette var gøy og det er så fantastisk med de små babyene. :))

  SvarSlett