onsdag 6. oktober 2010

Mine beste loppefunn

Bildet er fra glassverandaen i sommerhuset vårt. Jernsenga ga jeg kr.60,- for på et lokalt loppemarked. Den manglet ribbebunn, men ellers helt i orden. Trekassa i vinduet og putene og stoffene jeg har sydd teppet av, er også loppefunn.

Denne tallerkenhylla måtte jeg gi kr. 100,- for ferdig malt. Den rommer både arvegods og nyere kunsthåndverk. Folkevognbussen kjøpte jeg i sommer. Barnebarnet og jeg besøkte en morsom butikk her i Son. Han fikk sverd og skjold og butikkdamen synes han var heldig som også fikk en folkevognbuss. Hun så litt rart på oss da gutten min sa at den skulle mormor ha sjøl.

Her er det optimale loppefunnet mitt. Jeg hadde trålet mange møbelbutikker for å finne et passende bord til "Damesalongen" og plutselig stod bordet med stor "B" rett foran nesa på meg på et loppemarked. På det samme markedet fant min datter et kjøkkenbord som hun hadde lett lenge etter. Helt perfekt i form og størrelse, ferdig malt. Kr.100,- måtte jeg ut med.


Dette er ikke et loppefunn, men et containerfunn. To stk. kjøkkenstoler, helt perfekte for kjøkkenet, som stadig er under oppussing. Nå er det gulvene sin tur, listing, og ferdig. Jeg måtte ha hjelp av svigersønnen min til å fiske opp stolene. Sist jeg var oppe i en container holdt jeg på å brekke armen da jeg skulle ned igjen.Et mørkt bilde fra rommet til gutten min her i Son. Både skatoll (kr.150;-) kul lampe og lekene er loppefunn. Forresten er det meste hos oss loppefunn, brukthandlerfunn eller arvegods.
Forsatt god høstferie i regneværet, for dere som har det, høstferie altså!
4 kommentarer:

 1. Fine loppefund, mange af vores møbler er også loppefund/genbrug.
  Hav en god aften.

  SvarSlett
 2. Det er utrolig mye fint å finne på loppemarked bare man ser godt etter. Du har funnet mye bra :)

  SvarSlett
 3. Så mye fint du har funnet! Flotte puter og nydelig teppe! Tallerkenhyllen var også utrolig flott - og så ferdig malt da gitt:-) Likte forresten veldig godt fargen på veggen bak hyllen.

  Koselig bilde fra stuen! Likte veldig godt bordet og jeg. Ser at absolutt alle dine loppefunn kunne passet hjemme hos meg og:-)

  Klem

  SvarSlett
 4. Så masse flott du har funnet !!
  Her i byen er det desverre skjelden loppemarkeder. Er jo så utrulig gøy å gå rundt å myse på alt det forskjellige som er kommet inn.
  Nå har vi riktignok en bruktbutikk som nermeste nabo. Der fikk guttene forbud mot å gå inn ei stund. Rommet deres er fylt opp med stoler, bord og forskjellig de har prutet ned til en pris som passet deres pengbok :) Trur de kan bli flinke på det området etterhvert, må bare lære seg og begrense seg etter plassen først :)
  Ha en hærlig torsdag
  Klem fra Siv

  SvarSlett