tirsdag 15. mars 2011

UINSPIRERT


Noen ganger føler jeg meg uinspirert og da syr jeg lappetepper. Elsker å sette sammen farger, former og mønstre. Å skape en slags orden i kaos. Kanskje det er derfor jeg også liker kryssord og Sudoku?
Dette skal bli tepper i størrelse 100 cm x 140 cm foret med myk, deilig fleece. Store nok til en voksen eller til et stort barn. Flotte å slenge over en stol eller en sofa.

Når jeg syr lappetepper, blir det et salig rot rundt meg. Jeg må se stoffene mens jeg holder på. Nye fargekombinasjoner dukker opp helt av seg selv i stoffhaugen min. Det er som dere ser nok å ta av.

3 kommentarer:

 1. Lappetepper er topp! Så deilig å få brukt opp lekre farger og mønster. Du har ikkje tilfeligvis en bit Mummi stoff i kurven din du vil bytte? Skal sy ruskepose til et bursdagsbarn på 40+ og hun elsker Mummi! Fant bare Ole Brumm..Har surfet på nett, men nedslående leting der også...

  SvarSlett
 2. Hei høpp!!

  Samme her..åsså blir en så fornøyd når en får bruke opp rest stoff,er genilat med lappene..
  Teppe var kjempe fint!!

  ha en fin ny uke!!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. Frodig og fint teppe! Sprekt i fargesamensettingane. Godt at vi har våre metodar når vi treng det! Å få laga noko gjer nesten samma nytta som ein god tur!


  Marian

  SvarSlett