lørdag 3. september 2011

Anglofil, jeg?
Jeg må ha forlest/forsett meg på engelsk krim eller så har jeg bodd i en engelsk landsby i et tidligere liv.  Selv om de holder på å myrde hverandre hele tiden, er jeg dypt fasinert. Jeg kan ikke tenke meg noe vakrere enn disse husene og hagene. Eller kan det komme av at jeg tilbrakte mye lykkelig tid hos min danske familie da jeg var barn? Min tante og onkel bodde i et rødstenshus i engelsk stil og hadde en vidunderlig hage med roser, rododenron og druer, i gode år så mye at de laget egen vin. Jeg som egentlig er et rasjonelt menneske som forfekter funksjonalisme og "Less is More" drømmer meg bort når jeg ser på disse underskjønne miljøene. Ambivalent?
Ikke glem å bli med på give awayen vår, fine sy-kits å vinne.

3 kommentarer:

 1. He-he, jeg elsker slike engelske landsbyfilmer, med masse deilig interiør. Uansett om det er Tom Barnaby, Foyd, Poirot, Miss Marple eller etterfølgeren til Tom Barnaby. Til og med Bergerac og Rebus er oki. Håper en eller annen gang å kunne komme på besøk til England, for å snuse på blomstene, rosetapetene og Oksestek med Yorkshirpudding. Nyrepai hopper jeg bukk over, he-he. Klemz Grethe

  SvarSlett
 2. Man må jo bare elske sånne vakre engelske landsbyer ! Men de kan kanskje ha noe med Danmark å gjøre, er jo oppvokst der jeg. Engelsk krim er jo også utrolig bra... mere natur tro syntes jeg :)
  Ha en fin søndag, klem.

  SvarSlett
 3. Vi har akkurat kommet oss på nett og feirer med et blogglotteri. Kom innom oss og bli med da vel. Flotte premier!!!

  SvarSlett