torsdag 10. november 2011

Hot or not i matveien

En replikk til Mormoruniverset Ingers innlegg om lavkarbo og smør. Jeg har alltid spist smør, nekter nemlig å spise ekkel vaselinmargarin. Jeg ble sett skjevt på i mange år, en usunn, teit dust som ikke visste sitt eget beste.
Jeg spiser egg også, et helt hver dag minst og for 20 år siden var det livsfarlig, man kunne få kolestrerol.
Jeg skyr lettprodukter, lett majones er en selvmotsigelse, majones kan ikke være lett. Liker til og med kremfløte på desserter. Nå ser dere sikkert for dere en kjempetjukkas, men nei da, ok et lite aderstillegg har jeg fått rundt livet, men inntil fylte 50 år, var jeg meeeget slank. Håret er blankt og neglene er sterke.
Endelig er mitt kosthold kommet på moten. Det var det jeg visste....., men jeg spiser både brød og poteter.
Redningen er vel at jeg ikke er spesielt glad i søtt og kaker, synes det er kvalmt.
Og hjeeelp, på Kiwi i går, var de utsolgt på smør. De hadde bare nyyydelig og dyrt Kvitseidsmør. Nå får jeg vel hamstre smør når de har i butikkene, så lenge lavkarbomotedietten varer da, det neste blir vel at det er livsfarlig å spise grønsaker.

5 kommentarer:

 1. Hehehe......jeg har nok spist som deg. Ingen letttprodukter her i huset, men jeg er også en som er slank. Det kan være at det er lettere å la være og eksperimentere da fordi vi trenger det ikke. ;))

  SvarSlett
 2. Ja helt enig.Ikke mye lettprodukter i dette huset heller:) Leste til og med her om dagen at Nugatti er sundere enn brunost;)

  SvarSlett
 3. hihi.... ja folk lar seg lure og følger hverandre i flokk. Vi er jo flokkdyr.
  Men mine bønner ble hørt, det er nå meierismør i butikken igjen. Og jeg regner med at jeg får bakt mammas julekaker til jul.
  Hva blir neste slankefarsott tro? Noen finner vel snart ut at karbodietten er skadelig. Kanskje det blir tilbake til ananas igjen....

  SvarSlett
 4. Jeg foretrekker ordentlige saker jeg også. Dessverre er jeg alt for glad i sjokolade, så jeg må ta meg sammen innimellom.
  Den siste gode nyheten var vel at kaffe er blitt så sunt? Den hørte jo tidligere sammen med den onde treenigheten Røyk, alkohol og kaffe. Men så vidt jeg forstår, hvis vi ser bort fra litervis av kaffe om dagen som sikkert ikke er bra for magen, så er jo kaffen full av antioksydanter og andre sunne saker som vi trenger.
  God helg!

  SvarSlett
 5. Så enig så enig, kjenner meg igjen, har også fått mye kritikk for at jeg bruker smør og fløte, men kun det beste er godt nok!

  Ha en strålende helg:))

  SvarSlett