lørdag 5. november 2011

Liten ekorn satt og rabatt på stoffer og stoffpakkerRestene fra jentebuksene i forrige innlegg var nok til en selebukse med ekorn og hjerte på ryggen i størrelse 80. Om det er Ella som skal ha den eller om den blir lagt ut for salg, er ikke avgjort ennå. Storebror på snart 10 år, kan ikke helt forstå at mormor og mamma synes ekorn er så søte. "Vet dere ikke at ekorn spiser fuglunger"? Realfagentusiasten vet "alt" om hva som foregår i naturen. Livets brutale realiteter, spis eller bli spist.
Vi  har en gladnyhet, alle stoffer og stoffpakker selges med 30% rabatt ut november. Tenkte det kunne være hyggelig for våre bloggvenner, slik at dere kan sy mange flotte julegaver. Skriv "bloggevenn" i kundekommentar og betaler du med Visa/Master oppgir du kontonr. så overfører vi rabatten til din konto. Velger du forhåndsbetaling, trekker du ifra 30% selv. Stofflageret vårt er alt for stort, så vi deler litt av godene med dere.

2 kommentarer:

 1. Herlig profilbilde!
  Jeg tar gjerne i mot linstoffer!
  Håper jeg får sjansen til å stille deg noen spørsmål på messa. Det er flere ting jeg vet jeg har snakket med deg om før som jeg nå lurer mer på. (Må lære meg å ta notater.)
  Ha en fin uke!
  Herlig ekorn!

  SvarSlett
 2. Så mye flott du har laget siden jeg var innom siden din sist :-)

  SvarSlett