mandag 7. mai 2012

Er du lærer?

Jeg har oppdaget at det er mange lærere, eller folk som har vært lærere, i blogglandia. Jeg vet om opp til flere stykker. Jeg er selv lærer i 70% stilling. Det passer meg bra. Ja, takk, begge deler. Det var en tilfeldighet at jeg ble lærer, begynte som vikar, og da var det gjort. PPU utdanning og studier på UIO.
Hva er det med oss lærere? Er vi mer kreative enn gjennomsnittet eller er vi en  mennesketype som liker oppmerksomhet? Dette hadde det vært morsomt å forske på. Så hvis du er lærer eller ikke, meld deg, så skal jeg lage en liten statistikk.

8 kommentarer:

 1. Jeg er! 100 % jobb og det tenker jeg på å fortsette med. Er ikke en person som liker å snakke i forsamlinger, men sammen med barn/ unge, blir det helt annerledes. I dag hadde jeg en info om ordet "lausunge" for 10. klasse. Det begrepet er jo borte - takk og pris! Kan si mer om det, men ikke her...

  SvarSlett
 2. Jeg er ikke lærer og har aldri vært! Og kommer heller ikke til å bli ;)
  Klem fra Inger

  SvarSlett
 3. Lærer så det suser her ;o) Elsker jobben, og har absolutt valgt rett yrke, men har alltid vært flink å legge jobben fra meg og bruke de kreative sidene på fritiden(som de påstår at lærere faktisk har..)Tror vi lærere elsker å fortelle og formidle, det er ikke alltid vi blogger for å eksponere oss selv..

  SvarSlett
 4. Ja, er ein av den sorten ja...Blogginga starta eg med etter å ha vore på jakt etter gode idèar til kunst- og håndverksfaget. Blei veldig inspirert av Blogglandia-verda.
  Er spent på statistikken....

  Marian

  SvarSlett
 5. Hejsa ;o)
  jo, jo jeg er lærer også.
  Måske er der noget om snakken. Har bare aldrig tænkt over det før.
  Tror at vi lærere er kreative og sociale mennesker, som trives godt med at kommunikere og udveksle ideer. Jeg vil jo også selv lærere nye ting og det gør jeg her i blogland.
  Glæder mig til at læse hvad du finder ud af ;o)
  Hilsen Hanne

  SvarSlett
 6. Ja, jeg har sørme også været lærer ;-) Og jeg tror du har ret, for jeg har selv tænkt tanken når jeg kom rundt blogland.

  SvarSlett
 7. Jep! Jeg er lærer!! Og jeg er vist den eneste på mit lærerværelse, som har en blog. For mig handler det om det kreative - og det at vise det frem til en forsamling, som forstår mig. Det er derfor, jeg blogger.

  Kh
  Anna

  SvarSlett
 8. Jeg datt visst ut?
  Jeg er/har vært lærer, ja!
  Ser på meg sjøl som kreativ, og har et lyst humør, liker å fortelle, og har ikke sluttet å undervise selv om jeg har sluttet i yrket.
  og jeg elsker å sortere, katalogisere, systematisere - det er det mennesket kan til de grader...

  SvarSlett