søndag 25. november 2012

Loppelampelykke

 
Denne lampa heter Semi og var en kjempehit på slutten av 70-tallet og på begynnelsen av 80-tallet. Jeg har alltid likt den, formen er så tiltalende og smekker. Jeg hadde faktisk tenkt å bestille den ny, men måtte fundere over hvilken farge jeg skulle velge. Den koster godt over kr. 2000,-. Så en lørdag for en stund siden, fikk jeg en SMS med bilde i fra min datter hvor det sto: "Har kjøpt lampe til deg, kr. 30,-". Er det mulig å være så heldig? Og det beste av alt var at jeg slapp å ta stilling til fargevalg, vankelmodig som jeg er. Nå henger den i den nytapetserte kjøkkenkroken, muligens litt for høyt, men det er lett å fikse på. En fargerik vimpelrekke må jeg ha, livet er alt for kort til å leves fargeløst.
Neste lørdag skal jeg være med på Blafres julemarked, veldig hyggelig å bli invitert og best av alt, jeg skal treffe Kaspara www.kasparasregnbue.blogspot.com live. Gleder meg til det

2 kommentarer:

 1. Hei
  Så koselig sagt! Gleder meg til å møte deg også!
  Du var da helt fantastisk heldig med den lampen og som deg er jeg ofte VELDIG ubestemmelig når det kommer til fargevalg. Noen ganger er det rett og slett utrolig komfortabelt å slippe å ta et valg.
  Så artig at du har Unikko-mønsteret til Marimekko som tapet! Jeg kan ikke leve uten Unikko-servietter. Må alltid ha både gråsort variant og rosarød variant.
  Ja, da får vi bare være flinke vi da, så vi har noe å legge på bordene våres om seks dager. Veldig stas å få invitasjon til Blafre.
  God senkveld til deg, også snakkes vi om ikke mage dager.
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
  Svar
  1. Rigtig fin lampe du har fundet, må blot fortælle dig at det ikke er Semi-lampen - den har nemlig ikke en synlig samling. Den ægte Semi ser sådan ud: http://www.thorsen.dk/semi-oe30-lampe/

   Slett