torsdag 14. oktober 2010

GIVE AWAY og mormorskryt
Vinn fine strikkebøker. Minner om min give away som trekkes på søndag. Klikk på bildet til høyere på bloggen for å være med.
Benytter samtidig anledningen til litt mormorskryt og bruker Ella Propella som illustrasjon.
Hun er snart 9 mnd. og en liten turbopropell som går med gåvogn og rydder og ordner overalt.
Hun er en blid liten dame som utforsker verden med stor livsappetitt. Hun kan både titt-tei, klappe i hendene og si ma-ma, pa-pa og neei.
Kjolen og strømpene hun har på seg, brukte mammaen da hun var liten. Oldemor, som Ella deler navn med, stikket det søte settet for 33 år siden. Nå er hun 90 år og kan ikke strikke mer. Det er hyggelig å ta vare på fine håndarbeider.


4 kommentarer:

 1. Så skjønn liten jente og kjempefint sett! Så koselig å bruke igjen noe med så stor sentimental verdi også :)

  SvarSlett
 2. Det er slik vi bestemødre er, vi skryter av våre søte små. Det har du all grunn til. Nydelig liten snuppe du har, i slik en fin kjole med minner.Flott blåmerke også.
  Ha en fin kveld, hilsen Mymlen

  SvarSlett
 3. For en vakker liten jente, og et helt herlig sett hun har på seg:)Flott å ta vare på barneklær, jeg er SÅ glad for at mamma har tatt vare på klær fra min barndom!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. ♥ ♥ ♥ Mine barn har også brukt klær som jeg eller min bror hadde da vi var små - og de håndlagde klærne er skatter! Skatter jeg håper de vil ta godt vare på og føre videre til sine barn igjen :)

  SvarSlett