søndag 24. oktober 2010

Som julekvelden på kjerringa?

Jeg må nok innse at jeg er litt feil skrudd sammen. I forrige uke var jeg en tur i Oslo og poppet så vidt innom Ålhens. Der var det jul i hele butikken. Jeg skvatt forskrekket ut igjen. Er det jul nå? Det har jo nettopp vært sommer. Vi pynter da ikke til 17.mai i februar/mars. Hos meg begynner jula i desember og det pyntes ikke før lille julaften. Da er det koselig, men jeg vil ikke vasse i julepynt i flere måneder. Teit å måtte tørke støv av nissene.
Boka på bildet har vi på ny fått tak i. Ifjor var det mange som ville kjøpe den, en ville ha fire og mange bestilte to og tre. Det endte med at en mann kjørte helt fra Tønsberg for å hente boka til sin kjære. Jeg syntes det var så søtt, at jeg sa han kunne få den, men nei han ville betale.
Et lite framskritt for mitt vedkommende, jeg har allerede kjøpt noen fine julegaver. Begynner jeg å bli normal? Som regel stresser jeg rundt den siste uka før jul etter fine julegaver og lover meg selv dyrt og hellig at til neste år da skal jeg begynne tidlig.......

3 kommentarer:

 1. Det er litt vanskelig det der med jula og gavene. Jeg synes det er mest koselig å kjøpe gaver den siste tida, men det er ikke da det er lettest å finne de beste gavene.
  Og nå som jeg har butikkene mine, må jeg jo tenke ut noen juleprodukter tidlig. Helst i august, så jeg har god tid på meg. Nå har jeg blitt sent ute igjen og skal prøvetrykke julehåndklærne først i morgen. Passende linstoff har jeg ikke fått tak i ennå.
  Men de blir i hvert fall ferdige til Dejm!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. Jeg mener bestemt også sommeren gik direkte over i jul!! men tror bare det er fordi jeg ikke er helt klar endnu. Kunne godt tænke mig at være i god tid, men hvis det går som det plejer holder det ikke.
  På lørdag skal jeg besøge Skien og hvis jeg er heldig vil jeg igen besøge Pynt butikken.
  Hav en god dag.
  knus

  SvarSlett
 3. Altfor tidlig med jul når det enda er oktober, den blir liksom litt oppbrukt før den egentlig begynner... Men jeg liker å kose meg med førjulstida, kan gjerne starte så vidt i slutten av november. Men så er jeg også klar til å rydde bort julepynten 3.juledag;-)

  Klart du får låne bildet av Emerentze i Mumikjolen, bare hyggelig det:-) Fint om du linker til bloggen min, at du har lånt bildet av Harmoni og Kontrast, men du behøver jo ikke skrive hvem hun er eller navnet hennes.

  SvarSlett