lørdag 25. desember 2010

Jeg har fått den

Jeg må ha vært veldig snill, for se hva jeg fikk av min datter i julegave. Et Avvento juletrelysestake. Se hvor godt den trives i sammen med de gamle nissene mine.

Her er hele gjengen. Den store nissen kjøpte min mor da jeg var liten, for ca. 50 år siden. De andre nissene er enda eldre, et par er fra krigens dager og de minste er nok ca 100 år gamle. Jeg elsker gammel julepynt med fine farger og personlig uttrykk.

Høstens loppekupp, to fine Bambier, har også fått en plass. De gjemmer seg bak nissefar.


Men denne gaven er vel den flotteste. En kalender laget av gutten min med passende tegninger for hver måned. Dette er for januar og den 20. har både han og lillesøster fødselsdag. De fyller henholdsvis 9 år og 1 år. Derfor har han tegnet en stor og en liten kake slik at jeg ikke skal glemme å kjøpe gaver.
Ønsker alle en riktig fredelig og hyggelig romjul!


3 kommentarer:

 1. Hi,
  My name is Bogdan from Romania! I want to make friends!
  Can we be friends?? LinkExchange??
  My blog address is: www.bogdanstelistul.blogspot.com
  Thank you!!!!
  Merry Christmas !!!!Happy new year!!!

  SvarSlett
 2. Den lysestaken er helt fantastisk. Gratulerer med den! Og takk for flott bok med nydelige mønstre og farger og super blogg:) God romjul!

  SvarSlett
 3. Heisann. Pippibuksa er i flittig bruk av pippijenta vår.

  Jeg har fått kontakt med trykkeri i Sverige ang. stofftrykk men det går litt sakte i prosessen.. Dro dere dit og pratet med dem? Jeg kan så lite om farger på stofftrykk. Kan papirtrykk etc.. :) Tar gjerne imot tips og kontakter. Ha en fortsatt fin romjulsfeiring!

  SvarSlett