onsdag 7. september 2011

Ingen over, ingen ved sidenVerdens beste skotøy. Det eneste som er bra med kulde og vinter, er at jeg kan bruke mine elskede Dr. Martensstøvler hver dag. Synes det blir litt for varmt om sommeren. Mange nyheter hos http://www.shoebuy.com/ og da jeg så de lange lilla, holdt øynene på å trille ut av hodet mitt. De SKAL bli mine. De med rosene har tydligvis gått ut av kolleksjonen, men til all lykke, de står i mitt skap i sammen med et par godt brukte sølvfargede og venter bare på å bli brukt igjen. Hvis jeg ikke blir frisk snart nå, kommer jeg til å kjøpe hele verden. Det eneste jeg orker er å surfe litt. Dette kan bli dyrt.

3 kommentarer:

 1. Likte nr 1 og 3 jeg!!! Hangler her og:/ Og mannen har lagt rett ut siden mandag:(( Men jeg har ikke planer om å bli syk nå!! Skal jobbe 2 dager til!! Fortsatt god bedring til deg:)

  SvarSlett
 2. Enig! Fordelen med høst og vinter er at det passer å gå med litt tykke strømpebukser, kjole/skjørt og støvletter.
  Jeg har veldig lyst på et par skikkelige sånne støvletter, men kan ikke kjøpe på nett for jeg er avhengig av å kunne prøve. Får se om jeg kommer over noen neste gang jeg gidder å ta en butikkrunde...

  God bedring!

  SvarSlett
 3. Åhh...disse var rålekre!

  Favoritten min var de høye brune med snøring hele veien. Kunne veldig gjerne tenkt meg de altså ;)

  SvarSlett