mandag 3. oktober 2011

Knit-kits nyhet

 Den populære elefantvesten vår fåes nå, etter oppfordring fra kunder, også i størrelse 1 år og 6 år i tillegg til 2 år og 4 år.

 Den søte vendevesten fåes nå i 1, 2, 4 og 6 år.

Pippisettet kan  nå få i 2, 4 og 6 år. Vi har utarbeidet flere størrelser etter ønske fra våre kunder. Strikkemodellene kan kjøpes som knit-kit (strikkepakker) hos http://www.barnigjen.no/ og i flere butikker rundt i landet. Giv awayen vår er under arbeid. I dag har vi jobbet med bildene for å få alt så bra som mulig. Og mens mamma og mormor var opptatt med bildebehandling, ble det så mistenkelig stille fra Ella på snart 20 mnd. "Hva gjør du", ropte mamma. "Baker", kom det resolutt fra kjøkkenet. Og der sto frøken Ella på en stol og strødde sukker i tjukke lag på den hjemmebakte peperonipitzaen som stod til heving. Oppvakt liten tulle! Og mormor fikk seg selvfølgelig en god latter. Mamma'n opp av dage!

1 kommentar:

  1. Gid jeg kunne strikke bare faconen på elefantstrikken, den er så skøn, og de er så gode når det bliver koldt til lige at give lidt ekstra varme på maven på børnene...

    SvarSlett