tirsdag 16. april 2013

Strikkevester og restegarn


 Strikkevester, restegarn, ny nettbutikk og give away.
Den gamle nettbutikken vår er død og jeg holder på å lage ny butikk. Mye arbeid. Alle produkter må fotograferes på nytt og legges inn. Nå har jeg lagt inn alle strikkevestene. Når jeg ikke har noe bedre å ta meg til og ikke orker å designe noe nytt, strikker jeg barnevester, på reise, på ferie og foran tv'n. Vestene har blitt lagt i en kurv etterhvert som de er gjort ferdige og vareopptellingen viste 24 vester. Jeg ble litt forskrekket over at det var så mange, men det minker ikke nevneverdig på garnbeholdningen min. Garn over alt. Jeg selger mønster til elefantvesten. Hjertevesten er bare en prøve og stemmer ikke helt i mønsteret, men den er fin, så jeg kommer til å lage oppskrift på den også, etterhvert. De kommer i nettbutikken etterhvert, men hvis du ikke kan vente, er du velkommen til å maile meg.
Jeg skulle ha trukket give awayen i kveld, men nå må jeg slappe av litt (med en vest?) så trekningen vil foregå i morgen. Fortsatt mulig å være med, altså.

2 kommentarer:

  1. Fint å ha noe arbeid å kose seg med. Noe som ligger i hendene. Har samme greien med garn uansett hvor mye jeg strikker kan jeg enda strikke i årevis før det er tomt. ;))

    SvarSlett
  2. For noen flotte vester :) Utrolig nydelig den første med hjertene :)
    Du er virkelig flink! Ønsker deg en fin onsdag når den kommer :)

    SvarSlett