søndag 21. juni 2009

Vidunderlig vintage













Long time, no see. Her har det vært bloggtørke ganske lenge. Nå er det godt å være lærer. Mai og juni er den mest hektiske tiden for oss i videregående skole, tentamen, eksamen, muntlig høring, karakterer.......
Nå skal jeg være designer og ferierende i to hele måneder. Jeg viser litt av vårt utvalg av vintage barnetøy fra 70-tallet. Det var en spennende og nyskapende periode. Idag hadde jeg besøk av en god venninne, og hun kom med en hel sekk lekre retro/vintage stoffer. Kjempeinspirerende!!!


5 kommentarer:

  1. Inspirerende...super inspirerende.
    Dejligt at have dig tilbage

    SvarSlett
  2. Så nydelige barneklær! Tenk å få en hel sekk med stoffer og klær da..Er kjempemisunnelig!
    Sytnd at loppesesongen på skolene er over for i sommer men vi reiser til Danmark om snaue 4 uker og der florerer det av loppelåver og andre markeder. Gleder meg innmari!
    Skjønner jo godt at du som er lærer har mye å gjøre nå på tampen av sesongen. Det er avslutninger både her og der men i dag var siste skoledag for datteren min i hvertfall og nå kan hun se fram til en herlig lang ferie!
    Klem fra Kardemomme :))

    SvarSlett
  3. Takk igjen for hyggelig hilsen på min blogg, klart du får lov å låne bilder og skrive om meg, bare hyggelig, takk skal du ha..!

    SvarSlett