søndag 13. september 2009

Dream, dream, dream

Kilde: finn.no

Det er lov og helt gratis å drømme. Dette huset hadde passet perfekt for meg (oss). Fire etasjer og mange rom til alle mine stoffer. Tenk hvor fint det hadde vært med et showrom og minibutikk i anekset. Og ikke bare det, i forhold til min famile og mine gjøremål er beliggenheten helt perfekt. Har jeg 6 mill. til overes ? Nei, dessverre.
Jeg hadde vel trengt både gartner og stupike for å holde det i orden sånn som jeg roter.

2 kommentarer:

 1. God morgen kjære deg! Skjønner jo godt at du ikke har vært så mye tilstede i bloggbyen i det siste! Det var forferdelig triste nyheter! Stakkars dere!! Man vet sannelig ikke hva livet har i vente! Enda godt at det ser ut til å gå framover med han! Det er sikkert viktig at det er god framgang den første tiden når det gjelder motorikken! Jeg føler virkelig med dere alle sammen i denne vanskelige tiden!!
  Med et knips er livet endret..Etter en lang vanskelig vinter emd sykt barn kjenner jeg igjen den matte følelsen og ønsket om at hverdagen skal falle tilbake i normale gjenger igjen! Huset du har funner var virkelig nydelig! Jeg titter også på hus med anneks og drømmer om et lite verksted kombinert med utsalg. Er man hjemme hos seg selv slipper man å tenke på husleie og det er genialt.
  Jeg er så indelig glad i puta jeg kjøpte av deg kan du tro! Den passer helt perfekt i den store hvite sofaen! jeg ønsker meg flere fargeklatter nå mot vinteren og har planer om å sy litt selv snart. Det er bare det at vi har dette prosjektet pågående i huset som gjør at jeg avholder meg litt fra hobbyer foreløpig. Nå skal jeg hente meg en kaffekopp til men ønsker dere alle en lysere hverdag hvor alle er på beina igjen og kan nyte de fine høstdagene! Stor bamseklem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 2. God morgen, Mama Brown!
  Tusen takk for din lange kommentar, hyggelige ord samt oppdatering på hva som skjer på hjemmefronten. Veldig trist å høre at mannen din har hatt et hjerneslag og veldig positivt å høre at han er oppe og går. Min svigermor ble rammet av hjerneslag, men hun klarte aldri å komme seg på beina igjen og ble sittende i rullestol. Det er vel slik som Kardemomme skriver her, at det er viktig det som skjer med motorikken umiddelbart etterpå i forhold til langtidsutsiktene. Jeg krysser fingre, armer og bein for dere og ønsker masse lykke til framover!
  Ikke rart du ikke har prioritet blogging i det siste, men det hvite huset var vakkert. Det måtte jo vært ypperlig for deg og hatt sidebygningen til showrom. Synes de blå barneklærne og teppene i innelgget under var fantastisk fine! De må da gå unna!
  Jeg får sy litt flere skjerf i dag, for de går unna som varmt hvetebrød hos meg.
  I morgen er det full undervisningsdag igjen, så da blir det minimalt med søm.
  Ha en god dag med små glade øyeblikk og framskritt med mannen din.
  Stor klem fra Kaspara

  SvarSlett