onsdag 2. september 2009

Heldiggris

Min datter er en ivrig loppegjenger, og noen ganger (ofte) drypper det litt på meg også. Jeg har fått 6 slike dype tallerkner fra Gefle porselen. Mønsteret heter Agneta, og er trolig fra sent 60- tall. De er allrede innviet, og fungerte utmerket til spagetti carbonara, akkurat det jeg trengte, for dem jeg har fra før av er enten kjempestore eller litt for små.

Ittala lysestaker har jeg også fått. Disse + 5 stk. til, har jeg arvet etter min mor. De er kjempelekre. Moren min vant dem i et lotteri på slutten av 60-tallet. Snakk om flaks!Dette er dessverre ikke mitt, koppen er av Stig Lindberg og "paradhandduken" er av Astrid Sampe, og trykket heter "Perssons kryddskåp".Men dette er mitt. En mild gave fra loppesamleren. Dette pynthåndkleet er tegnet av Astrid Sampe en gang på 50-tallet, og er fortsatt i produsjon. Dette skal i hverfall få en plass på et av mine to kjøkkener, begge uten særlig veggplass, dessverre.


1 kommentar:

  1. pst! Det er liksom litt stygt å ynskje att ein av dei dett i golvet...men det er berre fordi dei var knall fine!*smiil*
    Eg har loppemarknad abstinens!
    sukk!

    SvarSlett