lørdag 21. august 2010

Fine mønstreEn liten mimrestund over kjoler vi har solgt i nettbutikken vår. Da vi startet med barnetøy for 4 år siden, var det forholdsvis lett å finne fine stoffer på bruktmarkedet. Nå er det svært langt mellom godbitene. Det er mange om beinet der ute. Tiden er moden for å tenke alternativt så vi funderer på å få trykket våre egne stoffer, både til eget bruk og til salgs som metervare. Høres det ut som en god ide?
7 kommentarer:

 1. Oj, for en strålende og spennende ide! Hadde vært utrolig morsomt om dere hadde prøvd dere på noe sånt. Jeg kjøper ihvertfall:-) Visst er det kjekt med Stoff og Stil og Panduro, men det er jo ekstra stas med litt spesielle stoffer som ikke alle andre har. Lykke til med planene!

  Jeg har forresten gjerne noen stoffer liggende i kjelleren som kanskje hadde passet til klærne dere lager. Det er nok ikke så veldig mye, men hvis du er interessert, så sender jeg de gjerne til deg. Kan ikke du bare sende meg en mail hvis du er interessert? Jeg har klikkbar mail inne på bloggen:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Hej Lisbeth!
  Det lyder som en god ide, spændende.
  Du har ret i at der er flere om budet, når der endelig er bid, bliver man rigtig glad.
  Hav en god søndag.

  SvarSlett
 3. Ja det er en super god ide, bare du også vil sende til Danmark.
  Og husk lige at trykke noget til drengene!!!!!
  Hilsen Charlotte

  SvarSlett
 4. En veldig god idé! Vi trenger noen gode kvalitetsstoffer med store (og små) retrotrykk. Nå finner man veldig mange figurer og slikt, og man blir jo litt lei av det også. Liker stoffer som kan brukes til både voksne og barn :)

  SvarSlett
 5. Det va ein kjempegod ide!!!

  Dei blir heilt sikkert bra, og dåkke hadde nok fått maaaange kunder inne. Når eg ser på dei harliger keasjonene her inne, med fantastiske fargekombinasjoner og flotte stoff, så blir det nok ein ubetinga suksess!!

  Eg krysse fingrane og ønske dåkke lykke te :o)

  SvarSlett
 6. kjempelurt. helt egne stoffer. enhver syers drøm... eller iallefall min.

  SvarSlett
 7. Flotte kjoler altså, herlige stoffer og mønstre:)Tenk å kunne trykke egne stoffer a, det hadde vært en drøm!
  Og så må jeg bare få sagt, at når jeg sier 'prinsesse' så er det bare for at det var et slottstema i innlegget altså.Er helt enig med deg, og jeg og mannen er ikke så veldig prinsessete av oss.Vi kaller egentlig eldstemann for 'jordbæret', fordi hun var så knallrød i ansiktet da hun ble født:)Men stort sett går hun for Ingrid, som jo er hennes virkelige navn:)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett