tirsdag 18. oktober 2011

Dilla på patchwork


Som deltager på Gave- og interiørmessa får jeg deres tidsskrift i posten. Og se her, det er flere patchworkgærninger der ute. De øverste bildene (dere ser sikkert hvem det er) kommer fra et britisk firma som heter http://www.squintlimited.com/ og de nederste er mine. Morsomt å se at det er flere som trekker møbler med patchwork. Synes de er litt feige og bruker stooore ruter. Er det noen som har lyst til å prøve noe liknende, har vi store stoffpakker med mange biter til salgs hos http://www.barnigjen.no/ Det er ikke så vanskelig som det ser ut til, det kreves bare litt mot for å komme igang og en pute er en fin ting å begynne med, men pass deg, det er fort gjort å bli bitt av basillen. I sommerhuset vårt er det snart ikke et sted hvor det ikke er patchworket. Det neste jeg har lyst til er å lage patchwork på veggene med tapet.
Og du, det er fortsatt mulig å være med på vår Give Away, trekkes i morgen kveld etter at jeg har hentet barnebarnet fra bryting, en mormor har mange (hyggelige) oppgaver....

2 kommentarer:

  1. Å så fantastisk fint! Jeg har aldri prøvd patchwork. Men nå fikk jeg jamen lyst. Må bare vente til jeg har loftshobbyrommet ferdig! Men spørs vel om jeg har tålmodighet da. Det ser tidkrevende ut. Time will show!
    Har meldt meg på Give Away og krysser fingre! Og mormor er en fin ting å være ♥

    Klem klem

    SvarSlett
  2. Så festlig:)) Kan jo ikke bli deppa med så mye farger:D Selv om det er høst;)

    SvarSlett