mandag 24. oktober 2011

Nå ligger sy-kitsene våre i nettbutikken


 Vendekjoler som kan brukes på begge sider. Den andre siden er blå, henholdsvis grønn i størrelse 80 ,86, 92 ,98, 104 og 110. Behagelige bukser til gutter og jenter i størrelse 80, 86, 92, 98, 104 og 110.


 Kule sikle/spisesmekker med bakside av plastbelagt frottè slik at barnet ikke blir våt på brystet.
Jeg har vasket stoffene på 60 grader i vaskemaskinen og de ble like fint!

Endelig er sy-kitsene lagt ut for salg i nettbutikken http://www.barnigjen.no/  For alle som har lyst til å sy, men synes det er skummelt å klippe, her får du modellene ferdig klippet med tilbehør og en god syveiledning.
Selvgjort er velgjort. Funderer litt på å legge dem ut på Epla. Hva tror dere om det?

3 kommentarer:

 1. Sikkert ikke dumt å legge de ut der:) Får veldig lyst til å sy når jeg ser alt dette:) Men ikke så mye tid for tida:/

  SvarSlett
 2. Sy-kitsene ser enkle og greie ut. Jeg får også lyst til å sy! har kjøpt noen søte stoffer som jeg hadde tenkt å sy småjentebluse av. I dag er hun syk og vi er hjemme fra skolen, så jeg kunne egentlig ha sjansen i dag...
  Angående eplabutikk så synes jeg du skal prøve. Fordelen er at det er så mange der som trekker mange kunder. Men man må stadig legge ut nytt for å synes i mengden. Samtidig kjører jo Epla "Ukens forelskelser" og linker til selgere fra facebooksiden, og det er også andre måter å vise seg frem på. Si i fra hvis dere åpner der!
  Det blir hyggelig å sees på DEJM! Denne gangen skal jeg ta med meg noen poser...

  SvarSlett
 3. Kjempefine!!

  Synes absolutt dere skal legge de inn på Epla ja! Fin dag te dæ! :) Siw

  SvarSlett