lørdag 8. oktober 2011

Jag vet en dejlig rosa

Takk for alle varme, gode ord fra alle dere. Det er så godt å få slike gode og kloke tilbakemeldinger. Min datter og jeg er skjønt enige om at blogging fungerer som terapi og at vi setter stor pris på alle varme og vennlige ord fra dere i Blogglandia. Jeg takker for alle de meget gode forslagene til avskjedssang til mamma/mormors begravelse. Jeg var litt fortvilet i går fordi jeg hadde bommet på avskjedssangen, men nå har jeg funnet den og det blir "Jag vet en dejlig rosa" Den passer perfekt i teksten og er en svensk tradisjonell sang. Det passer godt fordi mamma bodde i Sverige en del av sitt liv. Og hun var en dame med stil og sans for design og mote med lange, lakkerte negler og fine klær som hun sydde selv. En vakker rose som jeg var stolt av, ingen hadde så pen mor som jeg. Nå blir jeg litt sentimental, men det er godt å skrive det ned. Hun skal få den vakreste begravelse ever.

3 kommentarer:

 1. Så trist å høre om moren din. Men også godt å høre om den fine begravelsen dere planlegger. Det er nok mange tanker og minner og ting å ordne opp i for dere nå.
  Lykke til med alt!
  Moren din høres ut som en jeg gjerne skulle likt å møtt. (Jeg elsker gamle, søte damer med sølvhår.)

  SvarSlett
 2. Å så bra at du fant den rette sang ♥
  Mange varme klemmer fra Inger

  SvarSlett
 3. Så trist å lese at din mor har gått bort. 91 er et imponerende tall og når en får ha sin mor så lenge er det ikke rart det føles tomt og rart etterpå. Varme tanker fra Tone <3

  SvarSlett