fredag 7. oktober 2011

Hjelp meg !!!

Jeg trenger hjelp fra dere kloke bloggere der ute. Dette bildet har jeg lånt fra min datters blogg http://www.marieinwonderland.blogspot.com/ Hun skriver så vakkert om sin elskede mormor. I dag har jeg vært på begravelsesbyrået og bestemt hvordan mammas begravelse skal være. Vi skal pynte kirken i rosa, lilla, grønt og hvitt. Bårebuketten fra meg og min mann skal være i disse fargene og fra min datter og svigersønn har jeg bestilt en hjertekrans og oldebarna skal gi et tett blomsterhjerte i de samme fargene. Sangheftet skal være pyntet med liljekonvall. Mamma var et sommermenneske så solisten skal starte med "Summertime" og salmene skal være mamma yndlingssalme "Blot en dag, et ögonblick i sender", min datters  valg er "Deilig er jorden" og mitt valg er "Kjærlighet fra Gud". Dødsannonsen er formulert og den skal prydes med et hjerte. Så langt er alt bra, men jeg har bommet på avskjedssangen. Jeg valgte "Nocturne" av Evert Taube, men har funnet ut at den ikke passer. Den passer bedre for ektefeller eller kjærester som sier farvel til hverandre.
Så hva skal jeg velge til avskjedssang? Mamma var ikke spesielt religiøs, men kjærligheten er størst av alt. Snille dere kom med forslag.

7 kommentarer:

 1. Hva med "Der hvor rosor aldrig dör"... den valgte vi i pappas begravelse. Han var heller ikke spesielt religiøs,men elsket roser.

  Klem fra Inger

  SvarSlett
 2. Jeg kom på en til... når det gjelder sanger er jeg ivrig;)
  Gje meg handa di ven. Den er vakker!

  SvarSlett
 3. Hei igjen! Svarer deg her jeg! De nære ting er nydelig! Den syns jeg absolutt passer ja!

  Og når det gjelder Vålerenga, så er vel Danmarksgate rett ved skolen! Verden er ikke stor...

  Klem Inger

  SvarSlett
 4. Jeg vil ikke gi råd angående sang, men gi deg en klem for en liten trøst. Nydelig ser det ut til at du vil gjøre det for din mor. Klem fra meg. :)

  SvarSlett
 5. Kondolerer. Må du absolutt ha en sang med tekst? Synes "Gabriels obo" er vskker, den kan spilles på obo(logisk), saksofon eller piano, og er nok en av verdens vakreste i begravelser. Klem

  SvarSlett
 6. Har ingen gode ideer jeg heller, men sender en klem og varme tanker til deg.

  SvarSlett