onsdag 29. april 2009

Endelig! Nye bukser er lagt ut i nettbutikken www.barnigjen.no. Bukser får vi visst aldri laget nok av. Verdens mest behagelige bukser? Gutten vår vil helst ikke ha noe annet, men han begynner å bli stor. Vi lover alle guttemammaer at det snart kommer morsomme skjorter i butikken.


4 kommentarer:

 1. Supergøye disse buksene.
  Designet lignede bukser når de eldste sønnene var små og strikkket gensere til. Favorittplagg fordi det er ingenting som strammer og ungene får bevege seg akkurat så akrobatisk som de vil. :-)

  SvarSlett
 2. Så utrolig artige bukser du har laget. Hmmm. Må høre med min lille datter om dette kunne være noe for henne. Jeg er litt sånn kles gal og elsker det som er originalt som ingen andre har. Ønsker deg en fin lørdagskveld. Minmill

  SvarSlett
 3. Morsomme klær!!! Emil-bukser, det var da herlig! Du har brukt så mange glade stoffer og mønstre, og de må jo være utrolig behagelige å ha på også. Tapeten i bakgrunn så forøvrig så fin ut også.
  Her skinner sola, og snart er det duket for frokost i hagen. Mannen min er inne i en av sine hektiske arbeidsperioder, og får dessverre ikke nytt godt av denne lovende dagen. Smågutta og jeg skal imidlertidig nyte den til fulle. Har lovet å lese videre for dem i "Mio,min Mio" etter frokost. Så blir det nok trampoline, fotball, badminton, pilspill osv. i hagen. Ha en solfylt, glad dag! Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Hei igjen!
  Her er jeg tilbake til dine glade guttebukser! Tusen takk for søt og snill kommentar på bloggen min.
  I ettermiddag og kveld har tiden vært viet fotball. Eldstemann har spilt kamp i Larvik, mens minstemann har vært på trening her i byen.
  Far i huset tok bortekampen, og jeg tok hjemmetreninga.
  Nå kjenner jeg at øynene begynner å bli litt tunge. Ha en god natt, kjære deg!
  Klemmer fra kaspara

  SvarSlett