fredag 5. august 2011

Patchwork sofatrekkDette galematiasprosjektet begynte jeg på i fjor. For en jobb, jeg er ikke helt velbevart, ingen normale mennesker syr sofatrekk i patchwork, vatterer det og forer det med gammelt sengetøy til 2 stk. ekle sofaer, men jeg må alltid gjøre det som er på kanten av det mulige, min måte å entre Trollveggen på, jeg som blir svimmel bare jeg står på en stol.  I dag har det regnet og maling ute har ikke vært mulig, så jeg har forsatt med prosjektet mitt og det blir så fiiint, løfter stua skikkelig. Så nå er det slutt på spising i den stua. Nye hvite heisegardiner er satt opp. Nå gjenstår det bare å male gulvene. Noen som vet hva det koster å sette bort maling av gulv til profesjonelle? Orker ikke mer maling på en stund. Vi har vel malt opp ca 100 liter hvitmaling i sommer. Neste år skal jeg bare ligge å lese og drikke vin, men kjenner jeg meg selv rett er det vel et nytt sinnsykt prosjekt som settes igang. Papirpatchwork i alle takene?

8 kommentarer:

 1. Knallkult! Mektig imponert =)
  Mvh Siv

  SvarSlett
 2. Så fint det ble:DDDDD Det er noen designere som har gjort det stort i Sverige med å trekke om gamle sofaer i lappeteknikk:DDD Jeg vurderte det seriøst en periode, men jeg tror jeg heller satser på å sy meg en lappepute. Min mor holdt på med lappeteknikk på nitti-tallet, til de grader:DDDDDD Jeg har faktisk et lappeteppe, som jeg fikk i 40 års presang av min mor og ene søster:DDDD Klemz grethe

  SvarSlett
 3. Hold da helt op !!!! Jeg er VIRKELIG imponeret.
  Hvor er det bare blevet flot.

  Hilsen Gitte

  SvarSlett
 4. Super flott trekk til sofaen!

  SvarSlett
 5. -Så du gjorde det virkelig! Wow...
  Jeg husker du la ut bilde av en sånn sofa i fjor.
  Jeg har tenkt litt på lappetrekk til noen sofaputer, men ikke kommet så langt.
  Jeg gjorde meg ferdig med kjøkkenet i går. Nå mangler jeg bare et lite, brukt kjøkkenbord som jeg kan male 50-tallsgrønt. Orker ikke å kjøpe mer nytt nå. Synd ikke loppemarkedsesongen er i gang ennå.
  Lørdagsklem fra meg!

  SvarSlett
 6. Wow - for et imponerende stykke arbeid. tror jeg heller hadde entret Trollveggen enn å begynne på et slikt gigantisk prosjekt! Nydelig ble det! Jeg bøyer meg i støvet!

  SvarSlett
 7. Jeg må si at dette står det respekt av! Både 100 liter maling og dette arbeidsstykket i patchwork. Men fantastisk flott blir det! Håper du lager patchwork i taket av papir ja, det hadde vært morsomt å se. Tror faktisk det kunne blitt veldig stilig, jeg.
  Ha ei fortsatt fin helg. Klem =)

  SvarSlett
 8. Milde måne, for eit arbeid!!! Eg synest det er meir enn nok å lage eit teppe i normal str:) Flott vart det i alle fall!

  SvarSlett