søndag 1. april 2012

Fy for skam!


For snart 12 år siden ble materialer til disse bunadene innkjøpt. Herrebunaden som jeg sydde til min bonus sønns bryllup for 11 år siden, ble selvfølgelig ferdig til den store dagen. Fin ble den, men for en jobb, tror jeg fikk overdose bunadssøm for den andre på bildet skal min datter ha og den er ikke ferdig ennå. Fy for skam. Hun ble "plutselig" gravid for 11 år siden og da skulle vi vente også kom barn nr. 2 for drøye to år, så nå har jeg ingen unskyldning for ikke å gjøre den ferdig. Jeg skal brodere i påskedagene.
 Her er min egen som jeg sydde for mange år siden. Den må nok taes litt ut, trang som en tvangstrøye har den blitt, men vakker er den.
Her er småjentevarianten av Romeriksbunaden. Kanskje noe for tulla vår om et par år.
Jeg ønsker alle hyggelige bloggere en riktig god og avslappende påske. Jeg er i Son og storkoser meg.

3 kommentarer:

 1. Så flink du er som syr bunader! Selv om det tar tid å få ihavn så mange som du ønsker å lage ;)
  Syns du er flink jeg:)
  Klem Lene

  SvarSlett
 2. Ting tar tid, er et begrep som jeg kjenner igjen ;) Jeg er sikker på at dette går bra til slutt...hehe...Heldige er de som får hjemmelagde bunader. Det er det ikke mange som får nå tildags...

  Fin påske!
  Siw

  SvarSlett
 3. Flink du er!!

  Jeg for min del broderte og sydde min egen romeriksbunad ifjor, og brukte 8 mnd på den. (har dog jobb og 4 barn i tillegg, må sies) så om noen skarve år skal jeg igang med bunad til datra mi. Morsomt å drive med. Jeg for min del har en smule bunadsømabstinenser... thi hihi.

  SvarSlett