mandag 11. mars 2013

Restegarn og sprengkulde

Her hvor jeg bor på Østlandet, har vi sprengkulde. -19 i Lillestrøm i dag tidlig. Det er vel litt for kaldt til å være snart midten av mars. Og til poenget, har du restegarn? Det har jeg, hvor jeg enn snur meg, er det garn. Åpner jeg en pose/kasse/eske/kurv jeg har glemt, ligger det noe oppi som begynner på g og slutter på arn. Og jeg som strikker og hekler kontinuerlig. Jeg har garn nok til atskillig busstrekk og fortsetter denne sprenkulda, skal jeg ta kontakt med det lokale busselskapet. Kle på dere, folkens!

3 kommentarer:

 1. Må nå le litt, men det er nå litt av en temperatur du skilter med. Jeg kan jo ikke fordra denne kulden, men her er det jo ikke så kaldt da. Har garn alle veier jeg også, selv om jeg har prøvd å strikke det opp i mange år. ;))

  SvarSlett
 2. haha - har lager så det holder jeg også, og tror og håper (og vet) at det aldri blir tomt. Det formerer seg nemlig :)
  Minus 11 her på morran.. nok det også! Mars er en luremåned. Plutselig kommer våren, så begynn med å strikke til bilen du, ikke bussen ;)

  SvarSlett
 3. He he :) Fantastisk!! Nå lo jeg godt (samtidig som jeg ble ørlite skuffa, for jeg har ikke sååå mye garn liggende - men hadde håpet på tips til å minske haugen med ullgarn i ymse slag...)

  SvarSlett