mandag 16. august 2010

DIY nøklebånd Leksjon nr. 1


For å lage mitt nøklebånd trenger du 13 lapper som måler 7 cm x 10 cm, en nøklering og en karbinkrok, eller en festeanordning fra et gammelt nøklebånd.
Sy alle lappene sammen med ca 1 cm. sømrom til du har en lang remse.


Stryk/press sømmene fra hverandre. Deretter presser du inn 1 cm. i hver langside. Synes du dette er litt vanskelig, kan du selvfølgelig tråkle.Så presser du båndet dobbelt.


Sy deretter en stikning i hver side. Neste leksjon kommer i morgen. Jeg klarer bare å legge ut 5 bilder i hvert innlegg, så dette må deles opp. Jeg har hatt min første arbeidsdag i dag med nytt nøklebånd rundt halsen. Det fungerer helt fint og er mye mer behagelig enn det gamle i stiv nylon. Takk til alle som har lyst til å lage bånd. Det er så hyggelig med god respons.5 kommentarer:

 1. Gjett om jeg skal prøve meg på dette:-) Myyye finere enn NetCom båndet som jeg har hengende rundt halsen. Og så kjekt å kunne nyttiggjøre seg stoffrester. Gleder meg til neste leksjon:-)

  Tusen takk for enkel og fin forklaring!

  Klem

  SvarSlett
 2. Tusen takk for tips!

  Herlige farger, så får man noe som ikke alle andre har.

  Hilsen Mimmi-Leone

  SvarSlett
 3. Takker igjen :o)

  Detta må eg kunna klara ;o) Lagre linken eg vettu.

  SvarSlett
 4. Herlighet så mye fint du lager!!! Den buksa litt under her var FANTASTISK!!!! Hvorfor kan jeg ikke sy... hvorfor?? Hi hi...
  Ha en super dag!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 5. oooh hvor jeg glæder mig til at lave sådan nogle - både til mig selv og vores børn. JEg glæder mig til at læse mere imorgen.
  God dag, Betina.

  SvarSlett