onsdag 11. august 2010

Fashion-goose


Verdens søteste barnekleshengere med Bambi. Originalen fra 50-tallet ble funnet av danske Valentina på et loppis i Skåne for noen år tilbake og hun har fått laget former og nå produseres kleshengerene av tidenes mest miljøvennlige plastmateriale av voksne, skikkelig betalte arbeidere i Skåne. Hennes filosofi er at det skal være mulig med nærhet til produsjonslandet å holde kostnadene nede, slik at produktene kan selges til en overkommelig pris. De kan kjøpes hos oss http://www.barnigjen.no/ ,prisen er god og kvaliteten er flott.


Hun har også i samarbeid med to designere utarbeidet en tekstikolleksjon som også produseres i Sverige. Gå inn på nettsiden og se mer http://www.fashion-goose.dk/

3 kommentarer:

 1. Så fine ting!Jeg elsker kleshengerne:)Og tusen takk for veldig hyggelig kommentar på bloggen vår:)Det var dobbelt hyggelig, for så fant jeg jo også din fine blogg!Slenger meg sporenstreks på som følger:)

  SvarSlett
 2. God morgen :))Tusen takk for din stemme i Dagbladet! Trenger alle jeg kan få som må konkurrere mot disse andre gigantbloggerne :)
  Så moro det var å se disse kleshengerne hos deg. Jeg var innom Susan Liebe i København og hun hadde en hel koffert med sånne.Jeg lurte fælt på hvor hun hadde funnet alle disse som jeg trodde var et loppekupp egentlig. De er helt nydelige og hadde jeg hatt yngre barn ville jeg ha hatt sånne hengere i skapet hennes. Herlighet for et nydelig sett du har sydd til vesletulla. Jeg var jo sikker på at du kom til å lage de lekreste ting da jeg så at det kom ei lita prinsesse i familien :)
  Dette var virkelig 70-tall på sitt aller, aller beste Lisbeth! Håper det går bra hjemme hos dere for tiden tross alt. Stor torsdagsklem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 3. Hei,
  i dagens blogginnlegg viser jeg til deg! Moro å møte deg på Metrosenteret. Elsker hengerne!

  Håper du husker å stemme på meg i boligdrømkonkurransen!

  SvarSlett